Torsdag

Oooooch så var det torsdag! Hej å hå ungefär. Igår blev det att gå hela 670 meter ner till Daniel för att kolla på film :) Kommer inte alls ihåg vad den heter men det var en rysare/skräck om en tjej på ett mentalsjukhus. Sevärd men ingen höjdare. Men det är alltid lika trevligt, vi har ju sett några filmer nu :P Vi försökte komma på alla filmer och ge dom betyg ^^ Regnade ganska mycket när jag gick hem, tur nog hade jag ett paraply med mig eftersom det småduggade när jag gick ner. Mötte en familj med småbarn..mysko vid den tiden I say.

Idag har det varit lika lugnt, sov vidare när Andreas drog iväg till Örebro. Masade mig upp efter ett tag och har sen dess fördelat tiden mellan dator och promenixer med kelly. Och så har jag blekt håret.. förbannade håret heter det nog mer iofs. Men det blev ljusare iallafall.. alltid något. Drog till Coop Forum när Andreas kom hem ifrån Örebro för att handla, passade på att köpa en ny blekning då. Denna gång ifrån Depend, hoppas verkligen den tar bort det sista mörka. Hade tänkt att slänga i den imorgon, otålig som jag är men nej.. jag har inte bråttom insåg jag? Jag ska ju vara rödhårig lagomt tills jag ska ha b-day party och det är över en månad kvar så :) Men vi får se, haha.

Föresten köpte jag nya högtalare till datorn..igår tror jag haha. Dom är postade nu :) Kände att det var dags att byta ut mina jag har nu. Haft dom i över 4 år ^^ Köpte dom på Biltema haha :D Men dom är faktiskt bra, eller ja.. nu börjar dom väl bli lite sämre men när dom var nya var det bra shit ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: