Lily LoloFöresten måste jag tipsa er om denna grymma foundation! Det är alltså en foundation i puderform. Jag hatar att behöva kleta på en flytande foundation på sommaren och jag har länge varit nyfiken på mineralsmink. Så jag klickade hem en foundation i färgen China doll som är den ljusaste (vad jag vet iallafall) och sen en tillhörande borste. Borsten kostar 195 kr (det är värt varje krona) och foundationen kostar 250 kr på eleven.se. Jag har vissa torra partier i ansiktet och andra lite fetare men denna klarar det galant! Och man får ett mycket mer naturligare utseende än med en flytande foundation, enligt mig iallafall.

Jag ska investera i deras concealer + borste senare i höst! :) Hääär kan ni läsa lite om det och se vilka produkter som finns.

Kommentarer

Sv; Jag rekomenderar dig verkligen att göra det! :D Asbra film :)

hej, kika gärna in och släng in en kommentar på vilka tre outfits du gillar bäst!

ha en fortsatt bra dag :)

hej , har frågestund på bloggen skriv gärna en fråga ! :)

kram

Vill du göra länkbyte ? :)

Vill du bli dagens blogg? Du kan tävla om att bli det på min blogg :)

fin blogg :)

Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar med fina priser på min blogg finns även en dagens blogg tävling där du har chansena tt bli länkad inför mina 200-600 unika läsaredagen så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: