I try to catch my breath again

'Cause sometimes you feel tired,
feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.Pratade med S förut. Det var inget vidare trevligt samtal.. att höra att en vän vill begå självmord och befinner sig 12 mil bort är en känsla jag inte kan beskriva. Jag kunde inte annat än att bli förbannad på honom. Och sen förklarade jag varför jag inte vill att han gör något. Han kunde inte respektera det sa han. Men han vart märkbart berörd av mina ord. Väldigt länge har jag inte orkat förklara för honom om en del saker. Vissa saker måste man ta IRL. Men i denna stund behövde han nog höra detta. Han behöver någon som tror honom. Tror på honom. Jag försvarar honom oavsett vad folk säger. Vad jag inte försvarar är vad han gör, jag kan aldrig göra det. Men jag förstår varför han gör det. Jag sa till honom att jag sett genom hans bubbla för flera år sedan..och han vet att jag gjort det. Han verkade uppriktigt glad över att jag inte behandlar honom som hans "vänner" gjort. Svarade att jag aldrig haft anledning att vara otrevlig eller elak emot honom, han har funnits där för att prata för mig genom åren, likaså jag för honom. Fick även till ursäkt för sist vi prata, då han spårade ur. Jag sa att det var glömt, men jag uppskattade ursäkten.

Jag åker dit över dagen nästa vecka, är det något jag ogillar så är det när vänner mår dåligt. Ibland tror jag..eller nej ibland vet jag att jag tar på mig för mycket av folks problem. Men så har det alltid varit, vare sig jag vill eller ej har jag med all säkerhet ältat många av mina vänner problem och försökt hitta en lösning åt dom. Nu vill jag inte att ni ska tycka synd om mig, verkligen inte. Jag vill bara vara 110% ärlig om när jag säger att jag älskar mina vänner men ibland måste även jag dra mig undan och bli "off". På senaste tiden har jag varit så otroligt stressad att jag gråtit om nätterna. Men sakta men säkert börjar jag gå genom orsakerna. So don't worry.

Annars då.. ptja, ibland känner jag att jag finns tillgänglig för ofta och överallt. Skum tanke men se det såhär, jag finns tillgänglig 24/7 via telefon. Jag finns tillgänglig på Facebook, Twitter och MSN. På något höger och vänster går det alltid att nå mig. I dont know.. bara en jävla tanke jag inte kan få ur huvudet. Kanske borde stänga av telefon oftare. Hmm.. annars är jag väl lite trött på folk som inte riktigt tar sig tid att fråga om man vill umgås, utan att det alltid är jag som frågar. Jag tröttnar väldigt fort på det. Väldigt fort.Somtimes it feels like the world's on my shoulders
Everyone's leanin' on me


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: