Ifrån köksfönstret


Hej å hå :) Hoppas allt är bra med er! Tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg här nu innan jag fortsätter att plocka lite här hemma och tar ut Kelly på en promenad. Borde ju försöka boka tvättid också.. men man är ju alltid så jäkla seg efter jobbet. Nåja.. får väl ta det på fredag kanske? Jaja, bilden är iallafall tagen ifrån mitt köksfönster för några dagar sedan.

Btw för er som vill spela emot mig på wordfeud så heter jag kinkykitten.nu där

Jersey Shore

Ikväll är det som i sin vanliga ordning Jersey Shore säsong 4 ;) Det är ALLTID obligatoriskt att kolla på för min del även om det slutar vid 23.00 och jag ska upp vid 06.00 typ haha! Som jag säger till A, det är inget jag förhandlar om ;)

Kollar ni på Jersey Shore?
Canon EF 50/1.4 USM

Blir antagligen att göra en uppgradering till DETTA objektiv ifrån mitt FÖRRA. En självklar investering tycker jag :)


Bild lånad ifrån Dustin

Det ena och det andra

Hej å hå.. söndags update igen ser det ut som :) Well, inte speciellt mycket som hänt sen sist. Har ju jobbat 13.45 till 20.15 måndag till fredag. Varit ganska seg efteråt om man säger så, händer inte speciellt mycket under sista timmen där på jobbet. Kanske 3 samtal som man tar då. Men i fredags fick vi iaf en ny säljutbildning eftersom ingen var nöjd med den första vi fick, ganska lalligt var det då. Fick en del bra tips nu och det verkade löna sig då vi gick ner i tid på samtalen. Blev hämtad av mamma eftersom jag skulle försöka komma hem relativt tidigt, eftersom jag skulle till Daniel och kolla film samt dricka lite :) Trevligt som vanligt och mycket skratt haha :D Behöver verkligen göra sånt där på helgen, guld värt att få komma hemifrån lite :)

Har kikat på resor och div. andra saker också ^^ Ska nog försöka komma iväg nästa år till något kul ställe. Kikade på resor till NY, frågan är bara när det är som bäst att åka dit. Känns ju som om man vill åka dit på sommaren iaf. Och ja, Thailand vill man ju också iväg till.. och 8709 andra resmål haha. Men vi får se. En sak i taget! :) Typ som körkort.. som är på gång nu igen ;) Men en sak jag ska unna mig är ett nytt objektiv iaf när första bra lönen kommer. Woop.. vinden har vänt.


S-s-söndagsångest!

Jodå, det kommer man aldrig undan när man har jobb. Dock behöver jag ju inte gå upp 05.50 imorgon som jag fick göra förra veckan. Nu börjar jag 13.45 och slutar 20.15. Men å andra sidan så är det skönt att börja tidigt och få komma hem och ha lite av dagen kvar. Nu kommer jag ju hem ganska sent. Men dom säger ju att det är mer sälj på kvällar så ^^ Går väl jämt ut haha! Nåja.. vad har jag gjort i helgen då? Typ nada! Igår gick jag till D för att glo på film vid halv ett på natten. Kom hem några timmar senare :) Hatar dock att gå hem själv, även om det bara är 670 meter. Gillar inte att möta skumt folk som vill prata med en, som igår. Då två icke svenskar frågar på knacklig engelska om jag har tid att prata en stund. Och sen en bil som åker sakta efter mig och dom frågar vart jag ska. Usch! Brukar nästan alltid prata med A i telefon när jag går hem men just idag så pratade vi lite kort bara när jag gick hem för jag tänkte att det är ju säkert ingen ute vid denna tid även om det är lördag. Wrong!

Idag blir det chillbill som sagt. Jersey Shore i sin vanliga ordning vid 22.00 ;) Missar aldrig ett avsnitt! Nu ska jag dreggla över lite objektiv och kameratillbehör ;)


B-day presenter

Älsklingen har ju varit lite sen med att köpa present till mig, men idag så tog vi tag i det och jag fick inte 1 utan 2 st parfymer av honom ^^ För tro det eller ej, så börjar det bli brist på det hos mig haha! Valde Paris Hilton Heiress som jag inte haft på bra länge men luktar såååå gott och sen valde jag Beyoncé Heat som är liite tyngre och passar bra när man ska ut på krogen eller så :)


Samma sak hela tiden

Upp 06.15 -> Vakna till, fixa till sig -> gå till bussen 07.00 -> åka med bussen 07.05 -> komma fram till jobbet 07.40 -> prata med folk -> 08.00 dagen börjar -> 16.30/16.45 slutar jag. Kommer väl hem runt 17.20. Sen är jag ganska död haha. Så har mina dagar sett ut dom senaste 14 dagarna. Förvisso utbildning måndag och tisdag också, men efter det så är det att sitta i telefon hela dagarna. Eller inte heela dagarna, då går jag enbart mina 75% :) Börjar 07.45 och slutar 14.15. Veckan efter är det kväll som gäller. Skönt att variera sig lite :)

Chillbill igår som gällde, gick ner till Daniel för lite film och prat :) Mucho nice! Idag blire lugnt, längtar till 22.00 då det är Jersey Shore, det är obligatoriskt varje söndag ;D Nej nu ska jag kika lite tatueringar, vem vet.. kanske sitter en ny på mig inom kort! Woop!

And it's more like..whatever


Usch säger jag bara för räkningar.. no fun! Ska betala dom sista nu när hjärtat kommer hem. Ehmm ja.. i helgen har det varit lugnt och skönt. Varit så galet skönt att kunna sova så länge man vill, slippa alarmet som går 06.15 ;p men imorgon är det dags igen, känns dock helt okej :) Igår blev det att umgås lite med D, såg en film som heter Super och den var ju bara..sjuk hahahaha. Men det är sjukt nice att bara glo på film och prata om allt, som vi sa igår.. vi har lärt känna varandra på ett helt annat sätt än vad det var förut :) Ikväll blir det att lägga sig efter jag kollat på Jersey Shore som är obligatoriskt på söndagar ^^ lööv it!