För fan..

Jag tänker inte klaga mer. Jag tänker vända detta till något positivt..precis som jag gjort med allt annat. Jag kan sitta sura över att det är 18 timmar jag missar att göra något annat. Men istället får jag sitta inomhus och ta massa samtal på dom timmarna. Jag skulle kunna säga "nej jag vägrar" och dom skulle säkert kunna säga upp mig pga det. Men nej.. jag tänker positivt nu istället och tänker vad jag istället kan köpa för kul för dom pengarna jag tjänar på den övertiden eller lägga dom på sparkontot. Jag är inte megaglad över det ännu.. men jag vet att jag ofta tänkte ungefär såhär "men va fan, sluta klaga på övertid..du får pengar" när folk klagade precis som jag gjort. Lätt att se andras fel än sina egna. Men hursom, positivt tänkande som gäller! :)

Ville mest bara säga det. Tänk positivt för fan!

Rosa hååår


Taaaa-daaaa :)

Maybelline

Kolla videon där en makeup artist lägger en väldigt enkel men ack så snygg sminkning på bloggaren Linda Hallberg :D

Hoppas på paket!


Klickade hem två saker ifrån Eleven.se igår.. och idag vid 20.00 tiden var det redan sorterat i Jönköping så jag hoppas veeerkligen att det kommer imorgon :D Eleven är ALLTID snabba med leverans tycker jag. Och +100 på att man får tester med när man shoppar för över 300 kr ;) Denna gång klickade jag hem den älskade hårinpackningen ifrån Macadamia. Jag som ooooofta färgar håret och bleker det så är detta guds gåva till håret! Gör svintohår lent och luktar underbart! Klickade hem en 100 ml denna gång för 129 kr. Ska köpa den stora nästa gång, gjorde det sist och den räcker bra länge. Lääänk dit --> http://eleven.se/macadamia-natural-oil-deep-repair-masque-10378.html

Sen klickade jag hem en ny lipplumper då mina börjar ta slut :) Blev denna kombo ifrån Too faced, har ju extreme sedan innan och kan ju vara kul att kombinera dessa två ihop för maximalt resultat.. tills jag får råd att fixa dom på klinik menar jag ;) Kommer ju jobba en del i april så kanske efter det? :D Läänk till lipplumpern --> http://eleven.se/too-faced-lip-injection-advanced-plumping-system-15622.html

Kattmynta

Mina katter, speciellt Ozzy älskar detta ;) låter som jag flåsar?! Aja, kanske blev påverkad av kattmyntan? ;)


Rosa hår


Hot Hot pink ser röd ut i burken.. men lovar det är rosa ;P

Well, i helgen kommer jag ha rosa hår! Ska inte ljuga.. lite nervöst är det allt. Men å andra sidan har jag alltid velat testa det sen jag började med extrema färger i håret så varför inte. Kan ju bli kul.. färgen lyser under UV-ljus också så en utgång är ju givet snart alltså? Hahaha! Var länge sen man var ute faktiskt, gick ju inte så bra sist :D Nekade att komma in ^^ Bara eliten som lyckas med sånt ;)

Hursom, så imorgon är jag ledig och då ska jag alltså bleka håret och sen också slänga i en ljuuuus blond färg för att ta bort det som är orange/gult. Och sen på lördag slänger jag antagligen i det rosa :) Kommer blanda två olika nyanser och det är cotton candy pink och hot hot pink ifrån Manic Panic :) Har tidigare bara använt mig av directions hårfärger men har hört att Manic Panic ska vara bättre så därför valde jag att testa det märket denna gång. Lovar att ni får se bild när det är klart ^^

25 mars 2012

Bild fotad av mig.

Så har ännu en helg passerat förbi. I fredags jobbade jag till 16.45 och sen blev det direkt till systemet för att sen ta sig hem för käk, fix och lite lugn innan jag sen åkte iväg efter 19.00 någon gång till Alexandra där det vankades b-day parteey :) Mucho trevligt och som vanligt så roar jag och Alex oss själva med lite picnic på golvet och en flaska. Sanna indianer var vi! Hahahaha. Drog till Max innan jag åkte hem (nykter sambo var med som körde) sen blev det mys i sängen innan man somnade. Annars har jag mest tagit det lugnt i helgen faktiskt. Sköööönt! Ska snart börja trixa lite med håret.. har ju köpt avfärgning + blekning. Hoppas på att ha rosa hår snart ;)

Jaja, liten update blev det iallafall! :)

Hellre arbetslös?


http://nwt.se/arbeteekonomi/article1076057.ece

Så hellre arbetslös än att komma tillbaka till Transcom säger dessa två tjejer. Som jobbat på stället i 1 respektive 2 månader. 1 respektive 2 månader. Och sen säger dom att dom hellre är arbetslösa. Å andra sidan kan jag förstå att det måste varit tufft att kanske inte få den hjälp man behöver för att klara jobbet. Det är självklart man ska få det! Men det är hela grejen med att dömma ut hela stället efter så kort tid. Jag älskar inte stället 24/7 och jag inser turen jag hade att hamna på en bra avdelning där jag fått all hjälp man kan tänka sig, det är klart jag rent av hatar att åka dit och hellre vill sitta hemma och bara pilla navel ibland. Men hellre arbetslös? Nej. Så skulle jag aldrig säga faktiskt. Å andra sidan kanske man måste varit så långt ner i skiten med pengar för att man ska inse det. Men sen är inte kundtjänst något för alla heller. Det kräver sin person att orka sitta där och mata samtal efter samtal och vara trevlig emot varje kund. Jag ser det oftast som en utmaning att få en arg/skrikande kund nöjd. Och väldigt ofta lyckas jag med det, självklart kan man inte göra alla nöjda. Men väldigt många.

Nåja. Hoppas dom hittar ett jobb som passar dom bättre!

Jobbat mina 8 timmar idag och nu har jag käkat lite mat så nu är det chillbill en stund framför datorn innan jag ska se lite repriser av Big Brother. Läste att Sipan fick lämna p.g.a. mobbning. Väääldigt skönt att han fick lämna.. något stod ju inte rätt till där alltså. Vem vet, kanske blev för mycket av att gå in i huset.. vad vet jag. Imorgon är det fredag och det innebär jobb till 17.45 (hoppas dock på att få kompa en timme) och sen direkt till systembolaget/stan en snabbis och sen hem och fixa sig och sen tillbaka ungefär haha. Blir ju fest hos Alexandra som nu faktiskt fyllt 24 år ;) Luugn, jag joinar klubben i höst haha. Såå det ska bli nice med lite alkohol och trevligt folk.

Walk

Bild ifrån promenaden

Dålig update, skyller på att jag kör 8,75 timmars pass nu ännu en vecka :) Men annars rullar dagarna på mest. Söndag idag och jag trodde det skulle bli en slökolla-på-tv-söndag, men icke. Kände ett sug av att röra på mig så slog slag i saken och gick en 6 km lång promenad med Kelly. Har kollat ut rundan innan men aldrig gått den. Mucho bra runda! Ska t.o.m. öka till 7,2 km nästa gång! :) Härligt att bara gå själv där med hunden och fundera på alla saker och ting som ibland far omkring i skallen. Annars så sitter jag och väntar på att Big Brother ska börja, ska se det någon timme och sen vid 22.00 är det dags för nya säsongen av Jersey Shore!! :D Får se reprisen av BB imorgon helt enkelt. Min favorit all time har ju återvänt till huset.. RODNEY! Vilken man..vilken man. Lätt en av Sveriges sexigaste killar.

Jaja, nu har jag babblat färdigt för stunden. Snart kommer älsk hem och då ska jag mysa ner mig hans famn en stund innan han dissar mig för spel haha. Love.

C'ya!

Sheer Cover

Jag har sedan en längre tid tillbaka använt mig av mineral foundation och jag tycker helt klart är så mycket smidigare än "vanlig" flytande foundation. Tycker det blir ett mycket mer naturligare resultat av mineralfoundation, och då har jag ändå testat ifrån flera olika märken, allt ifrån billiga 20 kr till 400 kr klassen.

Hursom det jag ville skriva om var Sheer Cover som jag blev nyfiken på. Har sett i div. bloggar att dom blivit nöjda med denna foundation. Många andra foundations innehåller ju olja, färgämnen och talk men Sheer Cover består av naturliga mineraler. Har ju sett reklam för denna på tvshop också.. och dom har ju olika startpaket för ett ganska överrenskomligt pris :) Och tycker ni att det är dyrt så ha i åtanke att med mineralfoundations behöver du enbart en mindre mängd för att få ett fint resultat. Gå in själva och kika på http://www.sheercover.se/, finns olika nyanser för att passa dom flesta :)

Lite snabbfakta om finnar


Kör lite frågor och svar ang. finnar.. för lets face it.. nästan alla har väl haft problem med dom där evisa jävlarna ;P

Är det så att om jag äter en viss typ av mat så försvinner finnar?
- Nej.. det är faktiskt inte bevisat att detta har något samband. Men samtidigt är det också sunt förnuft, självklart mår inte kroppen bra av att bara äta massa skräpmat.

Kommer mina finnar försvinna när jag blir äldre?
- Inte nödvändigtvis faktiskt. Det är inte enbart tonåringar som drabbas av finnar/akne. Finns bra många vuxna som har mer problem med akne/finnar än en del yngre.

Men om jag solar, blir det inte bättre då? Att dom torkar ut?
- Nja, till viss del. Men vid mycket solande så har det nästan motsatt effekt och använder du dessutom ev. något starkt medel emot finnar så är risken större att du bränner dig.

Gå in och läs mer här om hur du kan bota detta redan idag! Där kan du läsa om en hudvårds serie som är anpassad för att ta bort dessa envisa finnar:) http://www.proactiv.se/myter+om+finnar.aspx