Fakk jo Slender

 
Borde ju vara liiiite mer aktiv här. Men det mesta skrivs på facebook eller twitter helt enkelt. Sen händer det inte såå värst mycket nu heller. Sovit som en kratta i ca. 2 veckor.. sovit 3-4 timmar per natt. Men nu ikväll så slocknade jag förut i sängen och sov mellan 6-7 timmar vilket var oerhört skönt. Hoppas att kunna somna en stund till om ett tag. Ska iväg till Bomans för att plocka och färga brynen. Lite vardagslyx och kan ju vara skoj eftersom det blir 2 dagars i veckan. Tjejkväll och sen utgång haha! Ska bli kul faktiskt, längesen man körde 2 dagars I say. Och jag och Alexandra ska försöka komma ihåg att filma under utgången också, så (kanske?!) ni får se vad som kan ske när vi 2 är ute på krogen HAHA.
 
Har ju fått något dum idé om att börja spela skräckspel också. Testade Slender nu idag (söndag).. tror jag väckte halva kvarteret med mitt/mina skrik. Hjärtat hade oerhört kul åt det... ha..haa........gubbjävel som envisas med att bara dyka upp sådär ;P Ska nog spela lite innan jag försöker somna.

Hello or goodbye

Rensat lite på både Facebook och Instagram. Eftersom jag aldrig pratar med dom eller vise versa. Har hänt en del och kommer ju hända ännu mer i mitt liv som jag känner att alla kanske inte behöver veta om man inte lagt energi på vänskapen innan. S'äger inte att man måste varje dag, varje vecka.. men ett hej ibland? Nåja. No hard feelings ifrån min sida iallafall :)

New York!

New York – Staden som aldrig sover – Den sömnlösas dröm om underhållning både natt och dag

Den som någon gång varit i New York vet att det är ungefär lika många människor på gatorna vilken tid på dygnet man än är ute – förutom vid klockan 17.00 när gatorna fullständigt översvämmas av kostymklädda män och kvinnor från alla håll och kanter som precis slutat jobbet. Arbetarvågen försvinner dock lika snabbt som den kom och New Yorks nonstop-underhållning fortsätter som vanligt.

Vare sig du är ute efter familjeattraktioner, förstklassig shopping, otroliga Broadwayshower, ”a walk in the park”, en oförglömlig utekväll eller vad det än kan vara så så finns New York alltid där för dig med ett ofantligt utbud av aktiviteter dygnet runt.

Fifth Avenue
Om det är någonstans i världen alla fashionistor drömmer om att få shoppa loss så är det fifth avenue i New York. De gigantiska fasaderna pryds med alla från exklusiva designermärken som Louis Vuitton och Prada till billigare, men lika populära, kedjor som H&M och Zara. Det är bara att välja och vraka.

Chinatown
För den som tycker att det är lite halvtråkigt att springa och fönstershoppa i de dyra butikerna på fifth avenue är Chinatown ett kul alternativ. Här hittar du snygga märkeskopior för en bråkdel av designernas priser (om du är duktig på att pruta d.v.s.) och får samtidigt ett litet kulturbyte från det hektiska New York-livet till det hektiska Kina-livet.

Times Square
Struttar du nerför Broadway Street hamnar du snart vid det populära Times Square. Ta en tur i pariserhjulet inne på världens största Toys R Us eller ta en paus på de röda trapporna och njut av de talangfulla gatumusikanterna. Vem vet, du kanske hamnar mitt i en flashmob á la Friends With Benefits-filmen med Justin Timberlake och Mila Kunis.

Central Park
Vill du komma bort från New Yorks överbefolkade gator en stund ligger Central Park bara ett stenkast bort. Parken är egentligen större än man tror och man kan spendera en hel dag här inne utan att ens ha sett allt vad den har att bjuda på. Tröttnar man på att gå finns det garanterat en glad cykeltaxichaufför i närheten som gärna plockar upp dig för en guidad tur.

Meatpacking District
Trots att området en gång i tiden fått sitt namn efter just vad det var – ett köttpackardistrikt – har det nu fått en helt ny betydelse. Här ligger numera trendiga barer och lyxiga restauranger tätt packade och hit flockas folk i alla åldrar på kvällarna – allt från lammkött till gamla rävar – för att få känna på New Yorks mytomspunna uteliv.

SoHo
Vill man hellre ha en lite lugnare och mer relaxad utekväll är SoHo det solklara stället att hänga på. Det här hippa området med sin gjutjärnsarkitektur och konstnärliga anda bjuder på trevliga barer och roliga boutiquer som lockar till sig såväl turister som NYC-bor.

Även om the Big Apple i sig kanske inte är den billigaste staden att leva livet i så kan du som tur är med bara ett par snabba klick i alla fall hitta billiga flyg till New York och närliggande städer med momondo. Bjud med familjen, kompisarna eller din älskling på en resa ni aldrig kommer att glömma.