Lite..sådär..dagen efter

 
 
 
Och så var lördagen över som man taggat inför ett bra tag och jag måste nog ge kvällen 10 av 10 shots. Lagomt mycket folk, lagomt mycket alkohol och galet många skratt. Lite så det ska vara right? Saknade dock självklart min Robin <3 Meenee.. jag tycker vi styr upp en tjejkväll..typ snart?! Lite brudar och alkohol kan aldrig gå fel ;) Idag mådde man som man förtjänade, laddade ner en skräckfilm och såg tillsammans med hjärtat i sängen och bara myste. Imorgon börjar en ny vecka, nya möjligheter.

Tagga ner

 
Oh jag var så taggad på att skriva ett inlägg när jag nyss var ute med sista promenaden för kvällen med Kelly. Men som vanligt försvinner den så fort jag kommer in i porten och dom där höstkänslorna försvinner. Nåja. Tisdag idag och inte speciellt mycket har hänt vill jag lova. Går runt och småstädar hela tiden.. ja ni hörde rätt. Antar och hoppas verkligen att det är för att det är fest på lördag och inte något permanent. Vore illa I say. Nej men jag försöker tagga ner inför lördagen.. annars blir det aldrig bra fylla. Sen ignorerar jag mina förkylningssymptom rejäääääält. Klunkar Kan Jang och tar Ipren på det. Mår prima ballerina hahaha. Sen om allt kommer på söndag skiiiiiter jag fullständigt i.
 
Detta inlägg tog nog en timme att skriva för att jag snurrat runt överallt medans jag skrivit. Och lyssnat på musik. Jaja, nu har ni fått 2 inlägg på kort tid ;)

Hej

Vad har hänt?
 
* Jag har fyllt 24 år.
 
Typ. Hahaha. Nej men dagarna som arbetslös fortsätter va.. dag ut och dag in. Blir lite blurrigt där ibland och det lär det absolut bli nästa helg när jag ska vara snorfull. Kommer dock sakna min Robin. No Batman utan Robin <3
 

Nej.. jag avslutar redan här hahaha. Jag orkar inte blogga okeeeeeeeeeej.
 

Tvspelsweb.se blir Kamda.se

 
Hallå hallå i stugan! Svänger förbi snabbt här i bloggen för att meddela att min favoritbutik som tidigare hette tvspelsweb nu byter namn till Kamda.se istället. Anledningen till namnbytet är nu för att butiken kommer ha mest inriktning med fototillbehör så som kamerafilter, studiotillbehör, kameraryggsäckar, kameraväskor, motljusskydd och egentligen ALLT ni kan behövas tänka behöva till eran kamera! :) Skriver detta då jag personligen handlat därifrån och är sååå grymt nöjd med den snabba leveransen. Hade mailkontakt också med ägaren då jag hade frågor kring en viss vara, och jag fick ett sådant bra bemötande och fick svar på alla mina frågor :)

Searching for a message

Jag är på ett sådant humör att jag bara vill skriva om allt. Verkligen allt jag vet och vill berätta. Men oavsett vilken musik eller vilken låt som beskriver det jag känner inombords så vågar jag inte skriva allt. Här skulle jag kunna skriva ett inlägg på blogg.se's bloggportal och bara spotta ur mig allt jag känner och känna mig tom efteråt och hoppas att ni skulle förstå allt jag skriver. Men ni skulle inte förstå allt jag skriver, inte ens en bråkdel och jag skulle aldrig ge ut allt om mig själv. Varken i text eller tal. Även om jag skulle skriva allt så fylls det på imorgon med något nytt. 
 
Att ge ut mig själv skulle innebära att jag skulle vara sårbar. Att vara sårbar innebär att jag skulle kunna förlora. Att förlora skulle innebära att jag skulle ha samma känslor som för 9 år sedan. "Jag har förlorat en tävling..men vunnit ett val"

Kanske önskar jag ibland att jag orkade berätta varje lilla detalj. Men jag vill inte ha någon så nära, många är nära men aldrig riktigt vid mållinjen som jag suddar ut för er när det är nära eller så målar jag kanske upp en bild av att den är passerad. Det är så många ouppklarade saker, vissa händelser kommer aldrig bli uppklarade. Svaret kommer lysa med ständig frånvaro. Det gör mig inte så mycket, så länge ingen frågar.

15 % rabatt!

 
Just nu får ni kära bloggläsare en rabattkod till http://www.uffessakerochting.se/ ! In och shoppa massa saker nu, finns allt ifrån skal till iphone till läpptatueringar :D

Off 2 bed young lady!

 
Nej dags att sova nu, ska vara på vårdcentralen kl 9.00 imorgon och vill helst inte se ut som hej kom och hjälp mig ;)