2013

Någon direkt årsresumé kommer det inte bli ska ni veta.. dels för att jag inte ORKAR skriva massa sånt och sen har jag nog varit dålig på att printa ner saker i bloggen. Kanske ett av målen för nästa år.. bli bättre att faktiskt skriva ner saker?
 
Av att dömma ifrån arkivet så var väl inte januari så jäkla spännande direkt.. gick en administrativ utbildning via AF som var den mest lalligaste utbildningen jag varit på. Men jag lärde mig säkert något. Ehh.
 
Februari var dock bättre! Jag förlovade mig med min fina pojkvän som jag varit ihop med i 9 år i februari. Kändes så jäkla bra att få en ring på the finger. Även om den nu är mega-bauta för stor haha! Har den i en kedja istället.
 
Jag valde även att klippa lugg. Att man aldrig lär sig..
 
I mars så hände väl inte såå mycket heller.. Sambon drog iväg till Japan i några veckor och jag blev ensam hemma. Roade mig så gott jag kunde och en del fester/efterfester blev det ju faktiskt. Bildade en trio tillsammans med Keckle och Jani haha.
 
April.. jaa.. 2 händelser som jag minns. Var ute med brudarna och såg Petter, Ison och Fille på Statt. Gryyyymt bra! Och den 22:a april låg jag på operationsbordet. Så det var väl det som hände den månaden.
 
Och i maj så hade vi premiär hos Keckle med grillning. Det var där det började haha! En av många grillningar den sommaren. Jag saknade även någon ifrån och med maj månad.. tog rätt hårt och antagligen hårdare än vad jag någonsin visa någon annan än sambon. Jag tror även att i början av maj eller i slutet av april så var det begravning. Jag minns inte datum längre.. men.. det var tufft det med. Jag köpte också min numera favoritklänning, minns när den kom och jag bara "haha..jo..den där kommer ju passa..NOT EVER NÅGONSIN" Den sitter perfekt idag. Jag var ute och gick i Bullerdalen mycket också såg jag. Måste fortsätta med det till våren och denna sommar.
 
Juni var inte så pjåkig den heller. Såg Magnus Betnér live i stan för andra gången i mitt liv. Minns när jag såg honom komma gående ifrån parkeringen och jag bara tänkte i en mikrosekund "fan..jag måste ju ha en autograf" varpå jag säger "MAGNUS!..kan man få en autograf?" Och det fick jag såklart. Och showen var awesome som vanligt. Efteråt väntade jag och Emma på honom för en bild ihop. Eller hoppades på att han skulle orka med det också. Och det fick jag. Även ett kort videoklipp då kameran var inställd på det hahaha. Ni ska se hans min när vi inser detta hahaha. Skrattar varje gång jag ser det. Men bild fick jag. Hygglo Magnus! 
 
Jobbade ett tag som timvikarie men insåg snabbt att det där att få sms närsom inte passade mig, fick panik påt. Synd dock då jag gillade arbetsplatsen. Jag ändrade frisyr också. Rakade bort hår på sidorna och satte i löshår. Sååå grymt och det kommer jag skaffa igen när jag har råd.
 
I juli verkade det mesta bara rulla på.. jag inledde ett samarbete tillsammans med Gömda Juveler. Så himla kul då jag verkligen känner att det är något jag vill och kan skriva om och stå för att jag gillar.
 
I augusti var jag till Kolmården tillsammans med sambon. Hade ju inte varit där sen 1994, dvs. när jag var waaaay mycket yngre. Kul att klappa getter och åka safari (även om jag hade dödslängtan pga att jag är höjdrädd) Det ska helt klart göras om till nästa år!
 
September... jag hatar numera september. Jag har en hat/kärlek till denna månad.. iallafall detta år. Positiva är att jag fyllde år, blev hela 25 år. Och personen som jag saknat sen april/maj var tillbaka. Allt kändes så bra. Jag var på mitt första pass på ett gym. Men samma dag..så råkade min mamma ut för en hemsk arbetsolycka. Hon höll på att mista sitt liv men tur i oturen så förlorade hon "bara" ena benet. Känslan när pappa ringer sitter kvar inom mig. Jag får nästan panik om jag tänker på det för länge. Därför ogillar jag att prata om det egentligen. Så därför har jag också inte vågat boka något mer pass. Jag associerar det till det dåliga som hände och det får inte hända igen.
 
Oktober. Uppgraderade mig ifrån iPhone 4s till iPhone 5s. Eller ja, bokade iallafall. Vi köpte ny kyl/frys eftersom vårat gamla funkade lite när det ville. Maten höll inte så länge dvs. 
 
I november så hände inte heller så himla mycket.. halloweenparteeh hos Caroline där jag var sexeeh santa haha. Jag lyckades även med världens vurpa på cykel. Nykter.
 
Oooch nu december då. Ja denna månad har väl mest också rullat på? Typ. Inte hänt något speciellt? Jag gjorde min 6:e tatuering (som jag kom nu att jag inte visat!) Julen rullade på, fick ju min iPad mini som jag är såå nöjd över.
 
 
Och ja, förutom detta jag nämt så har det varit en heeel deeel fest från maj ungefär. Detta har väl varit mitt fest/dricka-år? Haft många roliga kvällar med folk måste jag säga. Och detta år började jag även umgås med Caroline igen, awesome. Och ifrån september månad så började jag ju träna, gjorde faktiskt mitt sista pass för iår för en liten stund sen. 130 kg benpress nu. Är så grymt nöjd med mig själv när det kommer till träningen! Och i vanlig ordning har jag färgat håret mer gånger än vad ni kan räkna till antagligen. Samt hittat ett extrajobb som jag trivs med sååå jävla mycket.
 
Imorgon firar jag in det nya året tillsammans med fina människor. Jag har inte nyårslöften..men mål har jag.
 
1. Träna ännu mer. Ta träningen till en annan nivå.
2. Sätta mig själv som prio ett. Alltid.
3. Ta mer kort. Det börjas imorgon redan då jag tar med kameran dit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: