PWO

 
Jag måste bara slänga in detta tips snabbt till er.. en grym PWO till ett awesome pris just nu. Kostar 199 kr hos Gymgrossisten :)  Jag känner att detta är ett måste när jag tränar, jag får en sån kick av denna och jag orkar betydligt mycket mer. 
 
Saxade denna text ifrån pwo.nu för er som vill veta mer om just..ja.. PWO.
 

PWO är en förkortning av Pre WorkOut. De är prestationshöjare som gör att du orkar mycket mer under träningen. Det finns PWO som pulver, kapslar, tabletter och dricka. De flesta är pulver som man blandar med vatten och dricker.

Varför ska man använda en pre workout?
För att få mer energi under träningspasset och få ut mer av träningen, så att man i längden når sina mål mycket snabbare. Mål som tex kan vara att lägga på sig mer muskler eller bränna mer fett.

Vilken effekt ger PWO?
De ger en enorm energikick. Vid styrketräning kan du orka göra fler repetioner, ta mer vikt och träna mer effektivt. Pre workouts kan också öka motivationen och göra att du får pump i musklerna. Effekten varierar beroende på person, dos, tolerans, typ av träning och den PWO man använder.

Hur mycket ska man ta? När ska man ta det?
Pre workouts betyder ”före träningen” och det är då man ska ta det. Det står alltid på burken eller förpackningen vad som gäller för en viss PWO. Det kan tex stå ”Ta 2-4 skopor (10-20 gram) 30-45 minuter innan träning. Ta två skopor i början för att testa toleransen”.

Vad innehåller en PWO?
Det varierar mellan olika pre workouts. De tre vanligaste ingredienserna är kreatin, beta alanin och koffein. Tre andra rätt vanliga ingredienser är aminosyror, maltodextrin och 1,3 dimethylamin. Totalt sett kan en pre workout innehålla ca 5-40 olika ingredienser.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: