Dom 3 lila

Lila tycker jag är galet snygg färg. Och skulle absolut kunna tänka mig att ha dessa tre i min garderob ;) Dom kommer ifrån Nelly.com
 

Plugghäst

 
Medans ni nu läser detta så sitter jag i skolan och läser antagligen lite om personal administration.. ganska intressant och bra att veta om lite olika lagar och vad som gäller vid en anställning. E-handel har jag redan läst ut men den ska jag prata lite om med en i samma klass/kurs på tisdag tror jag det var. Det finns en del tips för den som vill starta upp sin egna E-handel.

Min sötnöt

 
Älskar att hon har tassarna som en liten lady ;) haha

3 av mina favoritserier

 
 

Xlash

 
I fredags fick jag hem ett paket ifrån http://xbeauty.se och i påsen var det två produkter!
 
1. Den omtalade Xlash ögonfransserumet som alltså ska ge både långa och tätare fransar. Viktigt att komma ihåg här, Xlash är inte förbjudet av läkemedelsverket. Ska testa denna nu under några veckor för att se om det verkligen funkar!
 
Saxat ifrån hemsidan, tryck på texten för att komma till hemsidan och läs mer och för att beställa.
 
"Vad är Xlash ögonfransserum?
Xlash är framtagen för att göra dina ögonfransar naturligt längre och fylligare. Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Xlash har förnyat kosmetikan. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar som håller över tiden. Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser. Många ser resultat efter bara några veckor. Innehåll 3 ml."
 
Fick även hem Xbrow som är ett serum fast för ögonbrynen. Spännande!
 
Har någon av er testat dessa? Vad tycker ni? Skulle ni vilja ha en tävling med någon av dessa produkter?
 

Jess Lace dress

 
Men JA TACK till denna snygga klänning i sommar :D Kostar 399 kr och finns att köpa på Nelly.com

En påhittig rubrik

 
Ni får en oanständig bild ifrån instragram.. lev med det.
 
Vi är i slutet av januari nu, jag hoppas att februari ska gå fort av två anledningar. Första anledningen vet nog bara dom närmaste just nu men andra anledningen så vill jag ha vår! Nu måste man pälsa på sig massa för att överleva kylan (och jag är inte den som fryser så mycket av mig) och sen dö av värme när man kommit inomhus. Spännande värre. Men kunde väl varit värre antar jag. Idag är dagens planer att göra exakt noll saker. Hoppas jag hinner bocka av det!
 
Till veckan blir det dock lite mer. Måndag - fredag är det skolan i vanlig ordning. Någon dag där ska jag även hinna med besök till vårdcentralen för att lämna blod och ta lite prover. Tycker jag lämnat 100 liter blod snart. Och sen på fredag efter jag slutat skolan och A varit på möte på AF så styr vi bilen emot Hallsberg där vi ska fika och umgås med Sabina + sällskap eftersom hon fyller 25 år. 
 
Nu ska jag fortsätta med att inget göra.

Mitt bidrag

 
Jag tävlar hos Kamda.se där man kan vinna en värdecheck på 200 kr. Temat är vinter. Här ovan ser ni mitt bidrag. Skulle jag vinna så skulle jag välja detta ljustält för bättre bilder till bloggen!

Tresemme split end repair

 
Har sedan innan balsamet i denna serie och jag är förälskad i det då det gör håret silkeslent. Så inpackningen måste ju helt klart vara lika bra tycker jag. Kostade runt 60 kr på Coop Forum!

Bakade sockerkaka igår


God morgon!

 
Vaknade vid 07.00 ganska exakt av mig själv. Gjorde jag igår också, vilket är helt okej för mig. Kommer ju i säng i tid då haha. Nåväl. Ska iväg snart och panta maaaassa flaskor och sen handla lite. Resten av dagen vet jag inte alls vad det blir, vi får se vad dagen har att erbjuda! :) Meen vi säger så for now.. 
 
Puss och nyp i roooompaaan!

Isadora Opalescent Nails‏

 

Prolash eyegrowth serum

Haha ser att groupon.se har erbjudande nu på ögonfransserum. Era sökningar leder hit. Om ni undrar om det funkar.. svar ja. Det funkar :) Använd det varje dag så kommer ni se skillnad.

Nyhet ifrån Escada 2013

 
Citat ifrån Eleven.se:
 
"Glädje när den är som bäst - Escada Cherry In The Air, en ljuvlig blandning av ungdomlighet och frosseri!

Få känslan av sommar, tiden då man ska ha kul och njuta av livet. Cykla på franska landsbygden, kanske göra ett stopp på vägen för att plocka några körsbär att mumsa på. Körsbärsdoften påminner dig om den härliga känslan av att vara förälskad och att sommaren kan vara för evigt.

Sommaren är för kärlek, sommaren är evig, precis som kärleken till denna doft."

 

Kan ju säga att denna helt klart kommer att få bo hos mig. Luktar verkligen underbart av körsbär. Skulle säga att den luktar ganska sött, men inte godis-sött och den tar inte över alls. Ganska diskret faktiskt.

 

Ni hittar den här http://eleven.se/escada-cherry-in-the-air-edt-24074.html 


Bloggar ifrån mobilen

Har aldrig tänkt på att använda appen för blogg.se :) Nåja. Klockan är strax 06.00 och jag kollar på säsong 1 av Gossip Girl på Netflix. Är fortfarande sjuk så min dygnsrytm är heeeeelt fucked up..kan ju alltid försöka ändra på det idag. Om jag lyckas så ska jag senare rensa bland mitt smink och ev. kläder.


Nyår

Sista dagen på 2012 spenderades med fina människor och mycket skratt. Det var jag, Andreas, Alexandra, Jocke, Emma, Simon, Daniel, Jessica, Conny, Hanna, Jani, Keckle och Kiddo som samlades hemma hos Emma och Simon för att dricka och ha kul. Och kul hade vi I tell you. Jag kan inte gå in på detaljer för att.. ehm..ja ni som var där ni vet hahaha! Stördaste gänget ever. Skitkul kväll. Åkte hem vid 5 tiden? (tror jag..eller?) eftersom jag var förkyld så blev det totalt mycket värre efter vi varit ute i regnet vid 00.00 slaget.
 
Ett ord för kvällen: AWESOME.