Trio

Ännu en helg avklarad. Var på inflyttningsfest igår, kombon att inte ha ätit något nästan innan och sen dra i sig 2 st päroncider 500ml på 7% var mindre bra idé men jag var smått nervös över att träffa värden då vi inte träffats på 9 år eller så. Att sen ta några shots på det.. ja. Jag ringde Alexandra och pratade om allt och inget med henne medans jag såg dubbelt. Hade ju med mig Jani dit, mucho trevligt ^^ När dom drog till krogen så hämtade Alexandra och Jocke mig så jag kom hem ordentligt <3
 
Satt i telefon med både den ena och den andra under hela kvällen. Vet inte alls vad klockan var men.. ja.. 01? 02? iallafall då kom Jani + Keckle hit. Vi är nu en trio enligt Jani eftersom vi festat/umgåtts ihop dom senaste 3 helgerna haha. Man lär sig alltid något nytt med dessa grabbar, och tack Keckle för maten! Bästa ever :D Jag var ju som sagt lite fyllehungrig och hade förvisso mat hemma men den skulle ju ta en timme att laga eller så, kanske längre med tanke på mitt tillstånd. Så när dom kom hit så hade dom köpt med mat åt mig. Så jag drack vatten och åt lite nuggets. Ska inte säga att jag blev nykter på det men bättre blev jag.
 
Sen pratade jag i telefon till 07.20 på morgonen. När jag gick upp för att kissa innan jag skulle sova så lyste solen på mig. Kändes..sådär. Men som vanligt vid mina karatefyllor så vaknar jag alltid upp några få timmar senare.
 
Och snart ska jag och min bror hämta älsk ifrån Örebro. 3 veckor sen sist jag kramade på honom ♥

Ny vecka

Och så försvann denna helg. Hände inte speciellt mycket men har iallafall hållt mig sysselsatt på något vis. Fick bl.a. sällskap av dessa två grabbar efter att dom varit på födelsedagsfest, mycket skratt som vanligt. Efter att dom gick hem runt 06.00 tiden så somnade jag direkt.

Och på söndag får jag mysa med älsklingen igen ❤ love!


Shoppa online

Om du älskar att shoppa online i lugn och ro hemifrån men oroar dig för att dina inköp inte kommer att passa så finns det nu flera smarta lösning. Många onlinebutiker erbjuder nu nya tjänster som gör det enklare att handla över nätet. Du kan till exempel prova plaggen via din webbkamera och se hur de sitter innan du väljer att lägga dem i varukorgen. Det har även blivit allt vanligare att butikerna låter dig specialdesigna dina egna skor och kläder. Här följer en guide till några av de bästa metoderna som ser till att du garanterat kommer att bli nöjd med din onlineshopping.
 
Clothia.com är en sajt där du kan prova kläder virtuellt, matcha dina outfits och dela med dig av dina favoritplagg. Du kan även ladda upp bilder på dina outfits och prova potentiella inköp via din webbkamera. Du kan även prova plagg via din webbkamera hos Miss Selfridge innan du bestämmer dig för dina inköp.
 
Någonting som har blivit otroligt populärt på den senaste tiden är att designa dina egna skor. Idag finns det flera hemsidor där du kan specialdesigna dina egna skor efter smak och stil. En av dessa sidor är milk & honey där du kan välja vilken stil du vill ha, klackhöjd och material samt färg. Att designa dina egna skor kommer garanterat att göra det mycket roligare att handla och du kan även välja halva storlekar. Shoedesignstudio och Shoes of Prey är ytterligare två webbsidor där du kan designa dina egna skor och exprimentera med lekfulla material.
 
Gotryiton.com är en hemsida där du snabbt och enkelt kan få en åsikt om ditt klädval och få snabb feedback om din outfit fungerar eller ej. Allt du behöver göra är att ta ett kort med din mobiltelefon och ladda upp på sidan för omedelbart svar. Hos stylitics.com så kan du få hjälp att hålla koll på hur ofta du har burit ett plagg, hur vädret kommer att bli och kostnaden per plagg. Håll alltid koll på dina kläder och plagg med hjälp av din egen virtuella garderob. När du handlar över nätet så är det även viktigt att du använder dig av ett betalkort med hög säkerhet. American Express Gold Card har till exempel inbyggt bedrägeriskydd online och du kan samla poäng på alla dina köp.
 
Fancy är en virtuell tjänst där du blädda, katalogisera och shoppa bland dina favoritprylar. Bläddra mellan tusentals bilder av resor, kläder och gadgets. Samla, byt eller shoppa loss bland mängder av olika produkter och fantastiska bilder. Här kan du även hitta unika vintageobjekt och prylar som du garanterat inte kan hitta någon annanstans - onlineshopping har aldrig varit mer spännande.

Don't go

 
If I let you in, you'd just want out.
If I tell you the truth, you'd vie for a lie.
If I spilt my guts, it would make a mess we can't clean up.
If you follow me, you will only get lost.
If you try to get closer, we'll only lose touch.
Yes you already know too much, and you're not going anywhere.