Edona Mineral Foundation

 
 
I samarbete med http://www.edona.se/ så har jag fått testa deras foundation som kommer i puderform, alltså en mineral foundation.
 
Edona beskriver sig själv bla såhär "Ett modernt och miljömedvetet företag värnar om såväl djur och natur som våra kunders hälsa och välmåendeoch våra produkter innehåller därför varken hälsovådliga och miljöfarliga kemikalier eller animaliska ingredienser. Våra produkter testas heller inte på djur."
 

Och min åsikt om produkten? Först och främst, som jag alltid brukar skriva om är leveranstiden, mitt blev skickat en fredageftermiddag och på måndag hade jag det i brevlådan. Så stort plus för det! Jag fick en burk på 7g, vilket kanske inte låter så mycket men ha i åtanke att man inte alls behöver mycket för att få ett snyggt resultat! Det går ju såklart att bygga upp ett mer täckande resultat.
 
Fick även med en av deras kabukiborste, som var sååå lovely att arbeta med! Riktigt mjuk och jobbade in produkten bra. Och om själva produkten i sig? Jag älskar den. Det gör jag faktiskt. Gillar när dom kommer i puderform mer än i flytande form. Som jag sa innan så behövs inte mycket alls så denna kommer ju räcka braaa länge haha. Och på deras hemsida kan du göra ett mini-test för att se vilken färg som passar dig bäst. Jag valde den ljusaste nyansen "Lace" men den var nog liite för ljus för mig? Och det är inte vanligt vill jag lova, ofta är dom lite för mörka men denna passar nog perfekt i vinter när jag är lite ljusare. Den känns bra på huden och ser bra ut, inget kakigt resultat om du jobbar in den ordentligt.
 
Så jag skulle verkligen rek. denna foundation till alla. Jag har själv blandhy och den sitter även fint på de torrare partierna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: