River Island

 
Idag fick jag hem denna tjusiga och fina klänning. Märket är River Island, finns bla. på Nelly. Kostade 399 kr. Men som ni ser så är den för lång men å andra sidan har jag inga skor på mig så det går nog att lösa med klackar ;) Den är sååå fin!

Förbjud smällare

 
 
Det är faktiskt inte förens jag själv skaffade en hund som jag fattade det där när folk klagade på nyårsmällare/raketer. Jag tyckte dom var grumpy old people som borde stå ut. Men nu fattar jag!
 
Att se hur rädd min hund blir när det smäller gör så ont i hjärtat! Usch. Värst av allt är att folk smäller ju även innan och efter nyår. Tycker faktiskt inte att privatpersoner ska kunna köpa, utan att vill man se fyverkerier så kan man åka in till torget eller vart nu eran stad väljer att ha det. Det räcker!

Lista för 2014

Jaja, även jag gör denna lista om mitt 2014 eftersom vi bara har 3 dagar kvar av detta år.

 

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?

- Jag var utomlands för första gången, flög flygplan för första gången, började gilla öl. 

 

Har du några nyårslöften?

- Det har jag. Läs tidigare inlägg.

 

Bästa köpet?

- Får man räkna in resa? Isåfall resan till Ibiza.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Jodå, vi börjar ju komma upp i den åldern så.

 

Vilka länder besökte du?

- Ibiza.

 

Vad var sämst?

- Ptja, att det blev så illa att det tog slut mellan mig och A. Och att jag blev kär i N.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- 50/50 måste jag nog säga. Jag önskar att jag var gladare men det ändras till nästa år!

 

Favoritprogram på TV?

- Geordie Shore, Big Brother, Awkward.

 

Bästa minnet från 2014?

- Oj svårt! Alla gånger jag varit glad svarar jag. Och Ibiza haha!

 

Vad ser du mest fram emot med år 2015?

- Nya boobz.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? 

- Lagt onödig energi på folk som tydligen inte förtjänar det.

 

Bästa boken du läste i år? 

- Mormor hälsar och säger förlåt av Fredrik Backman.

 

Vad var din största framgång på jobbet 2014?

- Pass på den!

 

Största framgång på det privata planet? 

- Jag är myyycket mer tryggare i mig själv och vet vad jag vill ha.

 

Största misstaget? 

- Träffa N antagligen.

 

Vad spenderade du mest pengar på? 

- Haha ehh..alkohol. Och räkningar om man ska svara tråkigt.

 

Något du önskade dig och fick? 

- Byrån till hallen som jag kollat på såååå länge.

 

 Något du önskade dig och inte fick? 

- Beeewbz.

 

Mest stolt över? 

- Att jag vågat göra det jag vill göra och känner för, att jag blivit så mycket starkare i mig själv.

 


Ge mig ett nytt år

 
 
Jag vill gärna lämna 2014 bakom mig och veeeeeeeeeerkligen få ett bättre 2015.
 
Jag kan säga att detta år har varit ett år jag minst sagt kommer komma ihåg lääänge. Ska inte skriva något långt inlägg alls om mitt år. 
 
1. Mitt nästan 10 åriga förhållande tog slut och jag hoppade snabbt in i ett nytt med en kille jag trodde var bra. Men nej, en idiot faktiskt. Sa en sak men visade något annat.
 
2. Rent ekonomiskt har detta år varit ett helvete. Det är nu först jag kunna reda upp allt.
 
3. EN bra sak dock.. jag hittade tillbaka till mitt ex. Vi är ihop igen och vet nu vad vi behöver jobba på ♥ Och jag tror att vi kommer bli ännu bättre inför nästa år.
 
Sen har jag såklart mött så mycket nytt folk detta år, en del bra och en del mindre bra. Men det är väl en del av livet.
 
Mitt nyår ska jag fira in tillsammans med fina vänner.
 
Saker jag ser fram emot nästa år:
 
1. BOOBZ. Haha ja.. jag ska ju förstora mina bröst äntligen. Jag kommer skriva och vlogga om detta såklart.
2. Komma igång med träningen/kosten igen. Varit mindre bra nu senaste månaderna. Ska ner 15 kg till! Kämpa!
3. Utveckla bloggen ännu mer.

Juldagen

(bild tagen tidigare ikväll)
 
Halllooooj!
 
Blir en liten kort update här då jag är sjuk.. förkyld och knappt någon röst alls. Suger!
 
Hursom, min jul var väldigt lugn och fin som alla andra jular jag haft dom senaste 26 åren. Åt mat med familjen och sådär. I julklapp fick jag bla. pengar, byrå och tassimomaskin. Tycker ju det är mer roligare att ge folk julklappar än att få själv haha. Oh well. Igår, dvs. juldagen så var jag ute på Kupolen med Bella. Alltså. Detta är faktiskt första året som jag var ute på juldagen.. men..kändes så jävla överskattat? Och kände mig inte ett dugg hemma med folket som var där. Nej, gick vidare till Woodys efter ett tag men min förkylning sa stopp. Jag hade nästan tappat rösten och mådde piss så jag drog mig hemåt. Mådde inte direkt bättre när jag vakna till och från sen heller. Skulle egentligen till Marieberg med mamma men det kunde jag glömma, meeen vi ska dit imorgon istället. Har kurerat mig ordentligt idag så borde orka det. Måste hitta ett fint halsband till nyår.. och mååste bli frisk tills dess med haha!
 
Jaja, jag kommer ev. blogga lite mer imorgon :) Meeen nu vet ni att jag lever än.

Slipp reklam!

 
 
Jag vet inte hur många av er som läst i forumet, men jag tipsade alla här om att installera Adblock. Det betyder precis som du tror, den blockerar ALL reklam. Ingen reklam på bloggar eller Youtube. Smart va? Det är helt gratis och tar bara någon minut att installera.
 
Surfa in på https://adblockplus.org/ och följ instruktionerna. Eaaasy pääääjsyy!

Nu ser ni mig

Jag vet inte alls hur detta inlägg kommer bli alls, jag känner mest att jag behöver skriva av mig om det. Kan nog ha skrivit om det förut också men det är värt att ta upp igen då jag möter på det mer och mer. Eller ju fler kilon jag går ner.
 
Jag säger inte att folk aldrig pratat med mig innan. Tvärtom, jag skulle kunna sitta ensam på en buss och en person skulle kunna gå på bussen och välja att sätta sig brevid mig och prata om vädret eller något annat kul. Eller jag kan stå och plocka lösgodis och en farbror klappar sig på magen och säger "Hehee ja här ska man ju inte stå egentligen..men gott äre" varav jag skrattar och svarar "Ja livet vore väl för tråkigt utan lite godis". Dessa två exempel är så ytterst få tillfällen som folk har pratat med mig. Mina vänner och familj vet om detta och skrattar bara när jag berättar att någon för mig okänd pratat med mig. Och jag har inget emot det, inte ett dugg. Speciellt inte om det är någon äldre. Jag har tidigare jobbat inom äldrevården och vet hur ensamt det kan vara för en del som förlorat sin respektive. Hur glada dom var när man satt ner och pratade med dom om ingenting egentligen. När man läste tidningen för dom, hur dom lyssnade och inflikade sina åsikter kring det ena och det andra.
 
Nu kommer jag egentligen ifrån ämnet, men skulle säkert kunna skriva så mycket kring det där att prata med okända människor. I regel så möter jag deras blickar jag säger hej eller nickar ett hej. Krävs bara några sekunder av min tid och vem vet om man råkar göra någons dag bara av ett simpelt hej eller ett leende tillbaka. För detta gör jag emot vem som helst, gammal som ung, rik som fattig, smal som tjock, tjej som kille osv. Det är självklart. En sista avstickare innan jag kommer till det jag skulle skriva om ifrån första början. Jag satt i stan på torget och väntade på bussen som skulle ta mig hem. Hade precis börjat bli varmare ute och folk var glada och pratade så glatt om vädret. Jag satt i busskuren och som så många gånger innan så varvar jag tiden med att kolla Facebook, Instragram och Twitter, ni vet..öppna något, stänga ner, öppna ett annat och sen om och om igen. Detta varvar jag med att kolla mig omkring på omgivningen.
 
När jag ser mig om till höger så står det nu ett gäng med tjejer, kanske 3-4 st och dom pratar och skrattar. Några minuter senare kommer en medelålders man fram, han luktar starkt av alkohol och har ett utseende som visar att han antingen är hemlös alt. är alkolist. Kanske en kombo. Han säger något till tjejerna och dom går därifrån utan att svara något alls. Jag ser att dom går några hundra meter bort och sen skrattar dom och kollar på honom. Mer tid än så la jag inte på dom eftersom han sen ville prata med mig. Jag säger aldrig att jag är något helgon som väljer att prata med folk, men jag valde att bortse ifrån stanken av alkohol och hans utseende och prata med honom. Han hade svårt att prata, verkade blanda ihop ord och kunde ibland inte göra sig förstådd. Men jag försökte förstå och ställde motfrågor som gjorde att han kunde svara ja eller nej på. Egentligen pratade vi om ingenting, men vad gör väl det.. han ville säkerligen bara prata av sig. När hans buss sen kom så önskade jag honom en trevlig helg och tillbaka får jag världens leende tillbaka. Sånt som gör det värt det.
 
Men världen ser inte ut såhär för många. Dom vill inte prata med folk som inte ser ut på ett visst sätt. Nu kommer jag enbart skriva utifrån mig själv, vad jag känt och vad jag upplevt.
 
Som jag skrev i början så har det aldrig varit ett problem för folk att prata med mig oavsett hur jag sett ut. Men skillnaden nu är att killar pratar med mig på ett annat vis. Dom kanske har pratat med mig förut, om rent allmäna saker. Men samma killar kollar nu på mig på ett annat vis..pratar om andra saker. I början så trodde jag att jag inbillade mig när det skedde någon gång men jag har fått det svart på vitt nu, för nu har det hänt så många gånger att jag kan se direkt på dom vad dom vill. Borta är blicken som vill prata om vad som hänt sen sist och är ersatt nu med en blick som undrar om man följer med hem sen. För några helger sedan fick jag ett direktmeddelande på Twitter av en bekant som skrev "du är intresssant ;)" och jag frågade vad han menade, för denna kille har sambo/tjej. Och jag visste ju såklart vart han ville komma med det hela. Och komma var ju exakt det han ville.
 
Blickarna på krogen är helt annorlunda. Eller fel av mig. Nu får man blickar. Innan såg dom en aldrig, jo..om man stod i vägen kanske eller om dom råkade gå in i en. Men mer var det aldrig direkt, såklart finns det undantag där med. Såklart blev jag pratad med eller bjuden på en eller annan drink/cider men..det var vänskapligt kunde jag känna ifrån deras sida. Nu kläs man av med blicken, man får en utvärdering om man ska få den där drinken/cidern eller shoten. Man är med och tävlar med dom andra. Inte för att jag är med och tävlar för min egna del, står utanför det hela då jag har pojkvän sen snart 10 år tillbaka. Men på något höger och vänster så räknas jag nu in där.
 
Hela attityden ifrån killar är helt annorlunda nu jämför för drygt 1 år sen. Och det är så tydligt också, jag vet inte om dom ser eller märker hur tydligt det är. Jag skrattar mest åt det hela. Jag är glad att jag är så medveten om deras spel. Såklart jag kan uppskatta en komplimang då och då, don't get me wrong. Men detta inlägg riktar sig mest till folk som ser mig nu. Som inte ens la en sekund av sitt liv på att ens säga hej innan. Som inte känner igen mig förens jag presenterar mig och säger att vi faktiskt känner till varandra. Dom som säger "nej men vart har du tagit vägen?!" och kollar min min kropp. Dom som inte pratade med mig för att jag inte passade in i deras mall om vad som är snyggt. Detta är till dom som ser mig nu när jag väger 45 kg mindre och fortsätter gå ner i vikt.
 
 

Fitnessguru

 
Redan i fredags fick jag sms om att jag fått mitt paket ifrån Fitnessguru.com men jag har helt enkelt inte orkat hämta det förens idag haha. Jag ville testa några av deras produkter/smaker som jag inte testat än. Och dom var oerhört gulliga och skickade med en proteinbar! Tack snälla!

Champagne

 
En liten flaska rosé champagne fick följa med idag. Ska dock drickas först på nyår :)

New wig

 
Igår fick jag hem en ny peruk. Ni som följer mig vet att jag gillar att ändra och trixa med håret och istället för att då skada håret allt för mycket så använder jag mig av peruker :D Mitt egna hår är svart och jag sparar just nu ut håret ifrån en undercut.

Mina nyårslöften/önskemål

Ja nu kanske jag är tidig.. men vad gör det om 100 år? Här är mina kommande löften/önskemål inför 2015:
 
1. Lägga mer tid och pengar på mitt utseende.
 
Låter kanske väldigt ytligt? Må så vara. Jag tycker om att se bra ut. Och jag pratar nu inte om att se sminkad ut 24/7. Vad jag menar även är att jag ska ta tag i både träning och kost till 110%. Och kom också ihåg att detta gör jag för mig och enbart mig själv. Jag hatar när folk undrar vem man försöker se snygg ut för.. bitch..mig själv såklart haha! Nej men under nästa år kommer jag även göra min efterlängtade bröstförstorning. Ni kan nog inte förstå hur mycket jag längtat efter detta. Jag kommer skriva mer om den allt eftersom det blir av. Exakt hur, när och varför. Viktmässigt så vill jag gå ner minst 15 kg. Jag vet att detta är mycket möjligt, jag måste bara skärpa till mig lite mer än vad jag gör just nu.
 
2. Undvika negativa människor.
 
Alltså är inte livet för kort för att ha såna människor i sitt liv? Jag vet att man inte alltid är glad och är på topp, det är långt ifrån sanningen. Men ni vet också vad jag pratar om.. dom där som alltid ska hitta fel i allt och ALLT är så himla hemskt hela tiden. Stör mig oerhört mycket på sånt och det tar energi.
 
3. Blogga ännu mer och försöka leva ännu mer på den.
 
Ja kort sagt.. jag vill utveckla min blogg ännu mer. Ni kommer ju med all säkerhet få se detta haha.

Nya tatueringen

 
Å här är min nya tatuering :D En Hello kitty på mitt vänstra lår ovanför knät. Älskar den ♥ 

Shopping4net rabattkod

 
 
Alltid när jag shoppar så vill jag betala så lite som möjligt. Men det vill väll alla? :) Jag vill i samarbete med Rabble Rabattkoder Online ge er ett bra tips! Dom har samlat massa olika rabattkoder till bla Shopping4net (som är en stor favorit shop hos mig). Ni kan fynda allt ifrån smink till heminredning där. Det finns verkligen något för alla. Kanske hittar du dina julklappar där? Jag brukar köpa mina Yankee Candle ljus där, ääälskar dom! Så har ni någon som eldar ljus så köp dessa. Och det är alltid snabb leverans också hos dom. Glöm inte att dom även nu har öppet köp till 15:e januari. Och kom nu ihåg, jag tipsar aldrig om butiker jag själv inte gillar!
 
Shopping4net rabattkod som ger 50 kr rabatt när du handlar för minst 250 kr - 50GIFT
Shopping4net rabattkod som ger 50 kr rabatt på linserNYSE
Shopping4net rabattkod som ger 15% rabatt och fri frakt - PRE15

Såå nöjd

 
Jag är sååå nöjd med min tatuering, kommer bild på den i nästa inlägg. Dock är den inplastad där men bättre än ingen bild alls right? Tatueringen tog väl runt 1,5 timme att fixa. Så jag kan verkligen rek. Jimmy på Kingsroad tattoo i Kristinehamn, oerhört trevlig! Inte bara han utan även resten av personalen. Betalade 1500 kr för min tatuering.

Pepp pepp pepp!

 
Så kan det se ut när man posar i en webcam haha. Jag har inte sovit många timmar inatt, sovit oroligt.. vet inte varför dock men idag är jag oerhört taggad. Varför? För att jag ska tatuera mig :D Lovar att visa bild senare idag eller imorgon i ett inlägg. SÅ oerhört peppad! Det blir min 8:e tatuering, senast jag tatuerade mig var ju i somras när jag var på Ibiza. En söt uggla på foten blev det då. Min NYC to LA tröja kommer ifrån Modekungen!
 
Nu ska jag äta frukost i form av kvarg.

Hungover

 
I det andra paketet så fanns denna mysiga tröja. Det står Hungover Last night was my bitch. Otroligt skön och mysig tröja :) Kommer ifrån Modekungen såklart!

Paket ifrån Modekungen

 
Åh idag hämtade jag ut 2 st paket ifrån Modekungen och i ett av paketen så fanns denna underbara och vääääldigt passande tröja. Jag är såå kär i den! Ni som följer min blogg vet ju att jag nästa år ska resa till både New York och Los Angeles samtidigt, så denna tröja kommer med all säkerhet få följa med oavsett väder ;) Sååå super tack till modekungen! Detta gjorde min dag.
 
Länk till er som också vill ha To LA- tröjan
 
 
 
Inlägget skrivs i samarbete med modekungen.se

Voluspa

 
Äntligen så kan jag testa dessa omtalade ljus! :) Har hört att dom ska dofta mycket och länge, så hoppas dom lever upp till sitt rykte. Köpte dessa tre i en presentförpackning ifrån Kicks. Kostar 298 kr, dock hade jag 2 st checkar så det gick på 214 kr. Har precis tänt Crisp champange så ska bli spännande och se. Återkommer om vad jag tycker!

New York och Los Angeles

 
 
 
Jodå nu har jag bestämt mig för vilken resa det blir nästa år.. Ska spendera mellan 8-9 dagar i USA. Åker först till New York och sen till Los Angeles :D Ser så sjukt mycket fram emot detta, inget datum bestämt ännu dock. Meeen..det ska bli av :D

Repost

 

Snabbmat

 
Idag fick det bli en sen middag i form av snabbmat ifrån Coop. Plockade ihop en sallad med både pasta och kyckling ifrån deras salladbar. Och till det en mango currydressing. Var himla gott ska jag berätta ;)