BAAAAJ BAAAAJ

Jag har nu skapat min nya blogg. Kommer nog vänta med att gå ut med den för alla. Men vill du ha den så smsa/skriv på fb eller något.

Hejdå blogg.se

Jag har bloggat i många år på blogg.se men nah..det ger mig verkligen ingenting. Dags att byta portal då blogg.se bara favoriserar x antal bloggar på första sidan.

Karlskoga - Bollnäs - Karlskoga

Vet ni att det är drygt 82-83 mil tur och retur till Bollnäs ifrån Karlskoga? Nu vet ni. Och jag vet också. Dels för att jag kollade upp det på en karta igår runt lunch och sen för att jag satt i en bil och åkte den sträckan tillsammans med Keckle.. Inget som vi hade planerat alls utan blev bestämt över sms och en timme senare satt vi i bilen på väg dit. Varför vi åkte dit behövs väl inte skrivas ut i detaljer direkt. Men bilresan var helt klart skitkul! :-) Väldigt skönt att bara skämta om allt och inget och ordbajsa. Inte behöva tänka efter när man pratar utan bara go all in haha. Men jisses vad trött jag var på vägen hem.. när jag kom hem hade jag ju varit vaken 24 timmar så jag kissade bara och sen sov jag fram till 04.00. Ifrån Västerås var det en plåga att hålla ögonen öppna..även om jag nu kunde sova om jag ville så nah. Men som sagt.. kul som tusan! Bra sällskap både i bilen och telefon. Bra dag.
 
Men nu väntar en dusch och sen ska jag iväg och handla lite mat inför veckan! :)

Alltså nej..

 
(ser inte såå illa ut på bilderna men det är för att jag inte fotograferat varje maskin eller ställe)
 
 
Något jag har väldigt svårt för är när folk inte kan hänga tillbaka vikterna eller ställa tillbaka saker dom använt överhuvudtaget. HUR SVÅRT SKA DET VARA?! Jag må låta som en gnällig tant på 65 år kanske men hellre det än att lämna saker hur som helst så det ser ut som en svinstia när man ska träna. Orkar man lyfta på vikterna orkar man lyfta bort dom också, om inte.. be om hjälp av någon annan.
 
Hursom, körde mest magövningar idag och rygg. Har en känsla av att det kommer kännas imorgon.

My love

 
9 år ihop snart.. älskar dig! ♥
 

Nyårsoutfiten

 
Såhär såg jag ut på nyårsafton. Klänning ifrån Bon Prix, bolero ifrån Halens och enkla svarta strumpbyxor. Håret körde jag bakåt eftersom det är som det är nu haha. Och en svart sotning runt ögonen. Dock tog jag även på mig ett halsband sen också.

Haha alltså folk..

Jag måste skriva detta någonstans och vart är då inte bättre än min blogg.
 
Har ju sett att bloggaren Foki är singel och folk är ju helt bananas över detta hahahahaa. Som att DERAS liv går under för att dom var ju såå kära och allt. Jisses. Jag har t.o.m. tagit mig tid att läsa kommentarerna på ett av hennes inlägg och en undrade hur man kunde göra slut efter 8 år ihop och kunde dom inte ses igen och försöka. Hahaha alltså jag vet inte vart jag ska börja. Men helfestligt är nog rätt ord. Andra undrar hur hon kunde välja jobb före kärleken osv osv. Vill ni ha underhållning så läs hennes kommentarer.
 
Var mest bara tvungen att få detta ur mig hahahaa. Är väl en fin start som första inlägg för 2014? Undrar hur många gånger man kommer skriva 2013 innan man får in det..