Ingen ursäkt

 
Trots att mailen rasar in ifrån div. företag om att höstkläder redan finns att köpa så klagar jag inte ;) Man behöver inte gömma sig bara för att det blir kallare. Ovan har jag plockat ihop 4 st favoriter ifrån Gömda Juveler som jag mer än gärna skulle vilja ha i min garderob i höst :D

Keep calm..kostade bara 160 kr

Ja jag shoppar mycket på H&M men dom har ju så jäkla bra priser ibland ;) För 160 kr fick jag denna klänning och topp. Bara klänningen har kostat 199 kr förut, så detta blev såklart ett bra köp. Skulle dyka upp i början av nästa vecka, woop!

Glossybox Juli - Stars and stripes

 
Jag har tidigare tipsat er om Glossybox men nu vill jag verkligen..veeeerkligen tipsa er om det då jag tror juliboxen kommer bli awesome! Dom har redan avslöjat en produkt, för er som vill veta så klicka häääääääääär (länk). Boxen är värd över 500 kr men du betalar endast 139 kr. Du kan såklart enbart köpa en box om du vill, men annars löper det vidare varje månad :) Jag tycker Glossybox är ett bra sätt att hitta nya märken och produkter jag annars aldrig skulle köpa eller testa. I juniboxen så hittade jag tex. en ny stoooor favorit. En hårolja som gjorde mitt hår såå silkeslent och mjukt.
 
Jag kommer att visa bild när min box kommer, vilket borde bli denna eller nästa vecka! :)
 
 
Så gå in nu och se till att du får en Glossybox denna månad!
 

Na na na na na BATMAN

 
I fredags köpte jag dessa på H&M när jag hade lite andra ärenden att göra. Hade presentkort på 100 kr så betalade enbart 49 kr. 

PT online

Jag tänkte i samarbete med PT Online tipsa er om deras hemsida och tjänster! Det är inte allt för ofta jag vill länka hemsidor hit och dit, utan jag väljer ut det som jag känner passar både mig och antagligen mina läsare.

PT online hjälper dig med din träning, fast online! Dom har idag funnits i ca. 3 år. Går ni in på deras hemsida så ser ni att dom har olika program. Dom program som finns idag är: Kom i form hemma, viktminskningsprogram, styrkeprogram, PT elit, muskelprogrammet och konditionsprogram. Så ni ser ju själva att det finns en del att välja mellan. Kostar mellan 495 kr till 995 kr. Tanken är att ALLA ska ha råd, om ni tex. jämför andra liknande tjänster som tar betydligt mycket mer. De flesta tar 2000-5000 kr/månad.

Så tanken är alltså att du ska välja deras tjänst om du känner att du behöver komma i form, nå dina mål och såklart förbättra dina kostvanor. För ni vet väl om att kosten är lika viktig som träningen? PT online kommer att anpassa ett schema just för dig och i slutet av månaden blir det en uppföljning. Smidigt va?

SAMMANFATTNING AV VAD DU FÅR SOM PT ONLINE KLIENT:

  • Unikt anpassade träningsupplägg efter just dig och dina mål.
  • Skräddarsydd kostplanering anpassat efter dig, ditt träningsupplägg och dina mål.
  • Nya tränings- och kostupplägg varje månad.
  • Detaljerade uppföljningar varje månad.
  • Egen personlig tränare.
  • Personligt klientkonto.

2014-07-20

 
"Believe in yourself and there will come a day when others will have no choice but to believe with you."

Ibiza, San Antonio del 2

 

Ledig

 
Tror inte det är någon som missat värmen va? Inte jag iallafall. Himla skönt att jag har uppehåll ifrån min aktivitet ifrån AF. Prickade ju in rätt tid för det!
 
Händer inte allt för mycket just nu, sover lite för länge om dagarna dock.. men vad gör väl det om 100 år?

Blondie..eller?

 

Hej igen..och igen!

Så himla dålig på update här.. men som jag alltid säger..ska försöka bättra mig ;)
 
Har varit sjuk..eller är..förkylning men den vill ändå inte bryta ut till 100% utan jag är bara seg, trött och ont i halsen till och från. Aja. Jag tänker inte ens skriva ut hur många timmar jag sovit dom senaste dagarna.. jag vill bara sova, sova och sova ännu mer.
 
Annars så flyter livet på i sin vanliga takt. Jag har börjat plugga igen, detta är då via AF. Känns väldigt bra, klart ett jobb på heltid vore det ultimata men det kommer väl :)
 
Jag är just nu blondin, eller ja.. det är fortfarande lite orange/gult-aktigt haha! Men tanken är att färga det i någon annan färg sen, ev rött! Om inte rosa? Vore ju något.
 
Förresten, jag vet att jag skrev om det för bra längesen men jag har ju nu gett min mamma E-ciggen jag pratade om häääär. Hoppas verkligen hon nu kommer sluta röka vanliga cigg och använda sig helt av e-ciggen, så mycket bättre! :)