Parken Zoo

 
Igår så åkte jag och sambon iväg till Eskilstuna för att besöka Parken Zoo, jag har faktiskt aldrig varit där trots att det bara ligger drygt 1,5 timme med bil ifrån mig. Men det var himla kul och mysigt att vara där! Man blir så tagen och fascinerad av vissa djur. Tyvärr så glömde jag kameran hemma så fick ta bilder med min telefon. Men det duger åt mig, lite tråkigt bloggmaterial bara ;) Men ni ser ju iallafall vad det är. Innan vi åkte hem så blev det en snabbvisit i Torshälla där Stoffe bor, har ju inte träffat honom på ca. 5 år haha! Jaja, bättre sent än aldrig. Stod väl där någon timme och pratade bort tiden. Efter det så drog vi oss hemåt, tog med mat ifrån Mcdonalds hem och sen somnade vi som bebisar båda två.

Tant Nettan

 
Sådär kände jag mig efter att jag varit hos AF. Aldrig att man kommit därifrån glad. Anledningen denna gång? Min handläggare tycker att när man är i min ålder, dvs. 25 år bör veta vad man vill göra i livet och veta vad man vill jobba med.. för..man blir ju inte yngre. Jaja.
 

Ibiza, San Antonio

 
Min vecka på Ibiza har verkligen varit awesome. Alla ni som funderar på att åka dit, göööör det! San Antonio är underbart fint!

Smultron på min balkong

 
I veckan som var så köpte jag smultronplantor ifrån Coop. Älskar att ha smultron på balkongen.. såå gott med lite glass till ;) Har ju även pineberry i en ampel som hänger på balkongen. Det är en korsning mellan jordgubbe och ananas. Spännande och se om det hinner bli några bär på den i sommar! Och vi får hoppas att min sambo inte glömmer bort att vattna på dom medans jag är borta ;P

Ny peruk

 
 
Är det något jag älskar så är det att byta hårfärg.. men..som alla vet så sliter det något så jävla på håret haha. Så på senaste tiden har jag istället införskaffat mig peruker.. så då kan jag byta ifrån rött till blondt på samma dag. Smidigt ;) Köpte denna nyss ifrån Ebay för 117 kr.

Trashy

 
Hur snygga va? ;) Älskar varje plagg ifrån Pink Lipstick.. och dessa strumpbyxor är inget undantag!
 
Mina kommer ifrån Gömda Juveler och kostar 249 kr! :)

Handla nu, betala i augusti

 
Här kommer ytterligare ett erbjudande ifrån Gömda Juveler till er läsare! :) Handla NU men betala i augusti! :D Klicka på bilden för att komma till hemsidan.