Plastikkirurgi

 
Det är ingen hemlighet att jag kommer genomgå en eller flera plastikoperationer. Och varför? Jag vänder på frågan och säger lite "Varför inte fixa något om man har råd och är missnöjd?" Och vad ska jag göra eller vad vill jag fixa?
 
1. Brösten.
2. Magen.
3. Överarmarna/gäddhäng.
 
Brösten vill jag förstora samt göra ett lyft på. Jag har velat göra detta sedan..15-16 års ålder. Tanken var ju att fixa det detta år men eftersom jag är gravid så får det vänta liiite till. Men det kommer bli av! :) Jag kikar som bäst runt på olika kliniker dagligen nästan och läser på även om jag läst det 100 gånger tidigare. Jag rent ut hatar mina bröst jag har idag, dom hänger och sitter enligt mig väldigt brett isär. Och jag har ganska bred bröstkorg så jag kan lägga in en hel del utan att det ser konstigt ut. För att nej, jag skulle inte lägga in så mycket att man bara ser ett par bröst haha! Det ska fortfarande passa min kropp. Men alltid kommer det störa någon oavsett, det vet jag.
 
Magen vill jag absolut fixa eftersom jag gått ner 50 kg och har massa hud som inte hängt med i viktnedgången. Här kommer även överarmarna med, det är likadant med dom.. det hääääänger massa. Kanske kan visa er i en video någon gång. Men åter till magen, jag har faktiskt en del problem med att det hänger. Det kliar under huden, blir fuktigt och ibland så kliar jag så mycket där att det blir sår. Såå det vore så underbart att fixa det problemet. Överarmarna har jag inte just sådant problem med, men när det kommer till kläder så blir långärmat ibland ett problem eftersom jag har så mycket häng att det blir såå tight i ärmarna. Så jag hatar att gå i linne eftersom det hänger och flänger vid armarna. 
 
Och varje gång jag skrivit om just detta ämne så brukar det trilla in kommentarer som att jag inte ska göra det, jag ska vara nöjd med mig själv hur jag ser ut. Men tänk ett steg längre.. jag är ju inte nöjd med hur jag ser ut och varför ska jag eller andra då inte fixa det och istället må bra?
 
Är det någon där ute som läser min blogg som kan rek. en bra och seriös klinik så tipsa gärna! Jag letar för fullt efter en klinik som kan lägga in ganska stora bröstimplantat. Spelar ingen roll vart i Sverige det är, jag är beredd att resa land och rike för att få ett par snygga boobs!

Kommentarer

fin bild

Tycker självklart du ska göra det om du vill! :) Det är ju din kropp och det viktigaste är att du är nöjd! :)

Akademikliniken i Stockholm! De är helt klart bäst i Sverige. Lite dyrare men av egen erfarenhet så får man vad man betalar för.

I framtiden skulle jag också vilja "fixa" mig. Brösten vill jag absolut fixa, det har jag velat göra väldigt länge. Magen kanske "behövs" fixas efter graviditet men man hoppas ju såklart på att man slipper. Bukplastik är så jäkla dyrt och känns sjukt läskigt!

Var bor du då? :) Min farbror är plastikkirurg på Polarkliniken och jag har jobbat i uppvaket där, alla bröstoperationer jag har varit med på har varit helt otroliga :D

http://www.polarkliniken.se/

Jag ska också fixa brösten, möjligtvis näsan också. Tycker man ska göra det man själv vill utan att andra ska dömma osv :)

Svar: Men exakt, det är ingen annan än en själv som har något med det att göra :) Speciellt med tanke på vad det kostar :D Lycka till och hoppas du blir nöjd!
Angelique

Jag tycker att man ska vara nöjd med sig själv precis som man är, men det är för mig mer något som går ut på att kunna vara nöjd med sig själv oavsett vad andra tycker och tänker. Men är man själv den som inte är nöjd och det inte baseras på att "någon annan" stör sig på hur man ser ut eller klankar ner på en så att man känner sig dålig och ful så blir det ju som du säger en annan sak. Det viktigaste ska ju ändå vara att DU är nöjd med dig själv, och känner du att detta skulle göra dig nöjd då du inte är det nu, so why not!? :) Kan erkänna att jag kanske skulle tänkt lite annorlunda tidigare, men en av mina vänner fixade sina boobs för ungefär ett år sen och jag fick en lite annorlunda synvinkel på allt det där då. Just för att hon gjorde det för sin egen skull. Inte för någon annan.

Kolla vart Ylva Fogel ( från PH ) förstorade tuttarna :) hon verkade vara nöjd med kliniken och allt så.

Svar: Tack :D Ska kolla upp det!
Angelique

Citadell kliniken är super duktiga, både på bröst o mage :) Magen o armarna, tror tillomed brösten, kan du få via landstinget, med tanke på att du gått ner såpass mycke i vikt.

Jag kämpar med landstinget om mina bröst, då jag förlorade 6 storlekar när jag fick barn. Vilket gav mig sjukt dåligt självförtroende o de är bara två tomma skinnpåsar.
Dock har Hallands Län tagit bort allt som har med bröstrekonstruktion o göra, men nu flyttar jag till Jönköpings Län o ska söka där.

Jag har tillomed intyg ifrån psykolog o läkare ( Gått hos pskolog i 6 år pga brösten )

När jag va inne hos kirurgen, så sa dom till mig att jag HADE FÖR STORA BRÖST :O ( KNAPPT 90 ml ) per bröst o de va tydligen för stort :S
Den minsta koppen dom har, är på 100 ml.

o ettt tips. Mage o bröst, bör du göra först ca 6 - 12 månader efter du slutat amma :)

Svar: Jaa men Citadell har jag hört massa bra om så dom ska jag absolut kolla upp! :) Och hoppas verkligen att du får din operation, tror många har svårt att förstå detta.
Angelique


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: