Tvätta en stor divansoffa

 
 
Mmm.. som rubriken lyder så har vi i princip lyckats tvätta hela soffan. Varför? För att katterna..eller någon av dom hade pissat i den! Och ni som vet hur kattpiss luktar..ni vet. Det är inget tvål och vatten och gnugga inte. Och inte går det att tvätta dom stora dynorna i vanlig tvättmaskin heller. Inte en chans! Och att stå och handtvätta dom nere i tvättstugan kändes sådär.. så vad gjorde vi då? Jo vi fick snällt åka upp med drabbade dynor till min mamma och pappa som har en högtryckstvätt*. På med medel i alla dess former och sen tvätta dynorna. Sen fick dom torka i deras bastu. Och resultatet? Ingen lukt whatsoever! Yaaay! Så det kan jag rek. er andra som råkar ut för något liknande.. högtryckstvätt is the shit!
 
Annars då? Jo det är ju snart julafton faktiskt.. men har noll känsla för det pga. avsaknaden av snö utomhus. Det är så pass varmt att man kan ha skinnjacka ännu. Så himla trist! Och när jag kollat på mina väderappar så visar det ingen snö närmaste veckan heller. Oh well!
 
Och Lex är så stor nu. Eller han känns stor iallafall! På fredag blir han 2 månader redan.. Just nu passar storlek 62 bäst. Vissa 56 funkar.. men det är på gränsen alltså. Kändes som det var igår som storlek 50 var för stort! Jisses.. det går snabbt..för snabbt.
 
 
*sponsrad länk

Snart 2 månader

 
Om 17 dagar så är du 2 månader och det är 2 månader av obeskrivlig lycka ♥

Sötunge

 
Hur söt är han inte? Älskar att han numera kan fyra av världens leende, kommer bild på det! Annars så har denna måndag varit rätt lugn.. har ringt div. samtal och fixat en julklapp som är till A men även till mig. Ska dock ges nu innan jul faktiskt, otålig som jag är.. haha! Kommer såklart visa här i bloggen sen vad jag beställde. Har även satt igång en maskin med tvätt..det behövs alltid tvättas känns det som. Inatt började jag städa/rensa i badrummet.. får ofta mina infall mitt i natten att städa. Jaja, så länge det blir gjort tänker jag.

Ny tatuering

Bild lånad ifrån KG Tattoo76/Rikard Wallin
 
Alltså jag är ju sämst numera på att uppdatera min blogg! Men har haft en period just nu när jag varit väldigt, vääldigt trött så jag har lagt all energi på att vila och sen såklart på Lex. Han väger numera 4205g och är 54 cm.. han är snart längre än mig själv om han fortsätter växa såhär snabbt haha. Och på tal om honom.. vet ni vad jag pysslade med idag? Eller vad Rikard på KG Tattoo76 gjorde.. han fixade nämligen min 9:e tatuering och det blev självklart med min älsklings namn och födelsedatum ♥ Den sitter på min vänstra underarm och jag är såååå nöjd! Blev bättre än vad jag tänkt mig. Rikard är otroligt duktig, proffsig och även väldigt trevlig, så har ni vägarna förbi här i Karlskoga så besök deras studio!