Tvätta en stor divansoffa

 
 
Mmm.. som rubriken lyder så har vi i princip lyckats tvätta hela soffan. Varför? För att katterna..eller någon av dom hade pissat i den! Och ni som vet hur kattpiss luktar..ni vet. Det är inget tvål och vatten och gnugga inte. Och inte går det att tvätta dom stora dynorna i vanlig tvättmaskin heller. Inte en chans! Och att stå och handtvätta dom nere i tvättstugan kändes sådär.. så vad gjorde vi då? Jo vi fick snällt åka upp med drabbade dynor till min mamma och pappa som har en högtryckstvätt*. På med medel i alla dess former och sen tvätta dynorna. Sen fick dom torka i deras bastu. Och resultatet? Ingen lukt whatsoever! Yaaay! Så det kan jag rek. er andra som råkar ut för något liknande.. högtryckstvätt is the shit!
 
Annars då? Jo det är ju snart julafton faktiskt.. men har noll känsla för det pga. avsaknaden av snö utomhus. Det är så pass varmt att man kan ha skinnjacka ännu. Så himla trist! Och när jag kollat på mina väderappar så visar det ingen snö närmaste veckan heller. Oh well!
 
Och Lex är så stor nu. Eller han känns stor iallafall! På fredag blir han 2 månader redan.. Just nu passar storlek 62 bäst. Vissa 56 funkar.. men det är på gränsen alltså. Kändes som det var igår som storlek 50 var för stort! Jisses.. det går snabbt..för snabbt.
 
 
*sponsrad länk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: