No more friends

Antagligen sista gången jag nämner detta i bloggen eller alls, för jag är så besviken på hela skiten. Men jag förstår verkligen inte hur en såkallad bästa vän kan göra på det viset. Och att göra det, sen be om ursäkt..och sen fortsätta? Och jag har under så många år stöttat och funnits där..och så gör man så? No wonder att jag valde att inte vara vän längre. Jag är för old för sånt shit. Och ja, det är tillräckligt för mig att bryta med någon. För det är själva grejen att göra så emot mig, dubbelmoralen och sen att be om ursäkt och sen ändå fortsätta. All min respekt för dig är som bortblåst. Skulle jag se dig idag så existerar du inte, så illa är det du gjort. Och..skulle du vilja be om ursäkt på riktigt, veeerkligen be om ursäkt så vet du vart jag bor.

Mellanmål

 
Mellanmål.. är inte direkt något jag brukar vara såå duktig på. Men när jag väl fixar det så brukar det bli i form av en proteinshake. Mättande (faktiskt) och gott. Detta proteinpulver har jag inte haft alls länge, ca. en vecka eller så. Det var Marcus ifrån PTO sports som frågade om jag ville testa detta proteinpulver och sen fick jag även Omega-3 kapslar. Jag kände att why not, jag har testat en del proteinpulver så varför inte detta också.
 
Jag är dock inte såå förtjust i chokladsmak på sånt, men det är ändå en helt okej chokladsmak. Lite tråkig eftersmak men den försvinner väldigt snabbt. Stor påse och mycket innehåll så stort plus på det.

Pasta och köttfärssås

 
 
Idag får det bli pasta och köttfärssås till mat. Kommer bli massa matlådor på detta.. himla smidigt att slippa laga mat i ett par dagar. För ja, jag kan äta samma mat flera dagar i rad.

Bikini

Ja jag vet, jag är tidig..men..det är väl aldrig för tidigt att kolla på en ny bikini till sommaren? Här kommer 3 st ifrån Nelly.
 
 
 
Första bikinin hittar ni här --> Länk  Andra bikinin hittar ni här --> Länk Och tredje bikinin hittar ni här --> Länk 

Fråga mig nuuu!

 
 
Okej nu har jag dragit ut tillräckligt länge på det.. ställ frågor till mig här så kommer jag svara på dom i en video. Kommer också svara på frågor ang. min viktnedgång.

Sorry!

Nu är jag en såndär dålig bloggerska igen haha. Meeen jag har haft anledning till det också. Mycket på det privata planet men sen i måndags så har jag kunnat andas ut lite. Nu kan jag se framåt och förhoppningsvis kommer jag kunna blogga bättre. Visar er imorgon ett paket jag fick idag!

Skinnjacka

 
 
Meeeeeeeeeen orka att jag hittade denna fina skinnjacka och att den ska kosta över 700 kr?! Åh geeeee mig!

Trevlig helg!

 
 Hoppar in här och önskar er en trevlig helg! :)

Stockholm x2

 
 
Insåg att det är inte så länge kvar tills jag snart ska till Stockholm 2 gånger inom väldigt kort tid.
 
Den 27:e åker jag dit över dagen faktiskt helt själv. Jag ansökte via Smartson att få testa Nettbuss. Det är alltså en lite mer lyxigare buss. Smartson är en tjänst där företag söker folk som vill testa produkter eller tjänster osv för att sen få feedback på det. Smidigt, det är ju win-win för båda parter. Hursom, jag tänkte mest bara strosa omkring lite där. Inget speciellt alls.
 
Och sen den 7:e februari ska jag och några vänner iväg och se Dropkick Murphys i Stockholm. Ska bli såååå grymt kul! Ska se till att filma lite under det också, alltid kul att se tillbaka på.

PT Online

Precis som med allt annat i vårat samhälle så går allt framåt, iallafall det mesta. Jag tänkte att jag skulle tipsa er om en hemsida som jag själv anser väldigt seriös. Ni vet att jag inte tipsar om sånt jag själv inte tror på eller gillar, så det hoppas jag att ni förstår.
 
Hemsidan jag vill tipsa er om är PT Online och precis som namnet säger så handlar det om träning. På deras hemsida hittar du olika program beroende på vad du önskar. Tex. viktminskning, öka i muskler eller om du vill ha ett program att träna hemma. Du har 6 olika program att välja på och oavsett vilket du väljer så kommer det skräddarsys just för dig och dina mål! Du kommer få hjälp med både träningen och med kosten, för kom ihåg att en god kost tillsammans med träning är A och O.
 
Detta får du bla.:
 
  • Personlig kontakt med din egna PT Online
  • Videoinstruktioner till samtliga övningar
  • Tillgång till ditt träningsprogram direkt i mobilen
  • Kostnadsfria förslag på kosttillskott anpassat efter dina mål
  • Nytt träningsprogram varje månad
  • Nytt kostupplägg varje månad
Detta är bara några av sakerna som jag tagit upp :) Skriv gärna till mig om ni väljer att testa, berätta om eran upplevelse kring detta! Prova PT Online för 595 kr i 4 veckor. Betydligt mycket billigare än vad många gym tar!
 
 
 
 
Detta inlägg skrivs i samarbete med PT Online.

Rea hos Modekungen

 
Vill bara passa på att tipsa er om att denna NYC TO LA-tröja ifrån Modekungen som jag fick för några veckor sedan är på rea nu! Kööööp! Den är verkligen jättemysig :D

Sunset is still my favorite color, and rainbow is second

 
Denna bild tog jag för några dagar sen när jag var ute och gick med Kelly nere vid stranden. Älskar att jag har så nära till strand och skog.

You're on your own now

Nyår har även nu passerat sen några dagar och vi är inne i 2015 (hur länge kommer man skriva 2014 innan man kommer in i det?). Mitt nyår var väl sådär ska jag ärligt säga. Vissa stunder önskar jag att man kunde radera och jag önskar att jag hade hjärta av is med istället för reagera negativt på vissa saker. Samtidigt hade jag jävligt kul också. Fick ju faktiskt en ny Batman och Robin bild tillsammans med finaste Emma ♥ Bäst! Nej men..jag vet inte. Jag tror detta blir ett sånt där babbel-inlägg om allt och inget. Någonstans måste jag skriva ut det, jag är sån som måste skriva av mig så jag sen kan lägga det bakom mig alt. ta ett beslut som gör att jag kan gå vidare.
 
En av mina närmaste vänner borde väl kanske tagit det lite mer lugnt. Jag känner honom. Ganska väl. Jag vet hans dåliga och bra sidor. Men oavsett när någon är lite för mycket eller gör något fel, speciellt på fest där det annars lätt spårar ut så går jag snabbt in och berättar att den gjort fel och försöker iallafall lösa det för stunden. Det blev himla fel på nyårskvällen. Och det förklarade jag för honom, om så 10000 gånger. Till slut så fick jag berörda parter att prata med varandra med att jag var med. Men ska tillägga att jag inte enbart klandrar honom men det kunde klart undvikits lätt. Nåja.
 
Och oavsett vad någon säger så har man ett val. Man gå därifrån. Att lägga handen på någon, oavsett om det är en kille eller tjej så kommer det i mitt huvud alltid vara fel såvida du inte måste skydda dig och du känner dig hotad av någon. Det står jag fast vid till 110%. När jag fick höra att en ny bekant gett honom en örfil pga. något han sagt så nej, det går inte hem hos mig någonsin. Personen vet hur han är, detta är såklart ingen ursäkt för att kanske säga dumma saker..det fattar jag. Men.. att slå någon? Nejdu.
 
Tredje saken kan jag inte direkt skriva så mycket om då jag pendlar upp och ner kring det hela tiden så det är svårt att sätta rätt ord på det hela. Men i det stora hela är jag otroligt besviken och tappat förtroendet för en person. Detta beror på en sak jag aldrig skulle kunna göra emot någon om jag visste vissa saker. Då hade jag inte bett om ursäkt och sen fortsatt. Då betyder orden ingenting. Inte för mig. Då tycker jag det oerhört respektlös emot mig. Hade väl inte brytt mig för fem öre om jag inte känt personen, det är en helt annan femma. Meen när det ska vara en av ens närmaste vänner? Nah. Nej. Klarar mig bra utan det, jag har nog med skit att ta tag i utan att behöva sådant här också.