Till den du gillar..

 

Här kommer ett tips till er alla! Jag gillar att tipsa om bra hemsidor och ni borde veta vid detta lag att jag länkar inte sidor som jag själv inte kan stå för eller som jag inte själv gillar. Jag har nekat till annonsering när jag tex. inte tycker att en viss produkt inte är för min målgrupp. För det ska ju kännas äkta och skulle jag tex. sitta här och länka till bilar eller något så nja.. jag har varken körkort eller kan något om bilar haha!


Hursom, sidan jag vill tipsa er om är www.sexleksakeroutlet.se och där kan ni fynda massa sexleksaker, underkläder, intimprodukter osv till kanonpriser! Ni får bla. fri frakt när ni handlar för minst 599 kr (väldigt lätt att komma upp i då det finns massa produkter till både henne och honom). Leveranstiden är 3-6 dagar, men när det är så billigt så gör det nog inget att vänta en extra dag eller så ;) Det är säker betalning, du kan välja mellan att betala med kort, internetbank elle faktura.

Kanske har du en underbar fru eller flickvän som du vill skämma bort med något fint set med kläder? Eller kanske någon produkt som ni båda kan använda? Jag tycker faktiskt inte det är pinsamt eller konstigt att prata om sånt idag. Jag har själv jobbat som säljare inom detta område och det är faktiskt väldigt kul. Och det kommer ständigt nya produkter och det finns verkligen något som passar alla! Det är trots allt 2015 och jag blir inte förvånad om många av er har något kul där hemma i nattdukslådan :D

Så in med er och shoppa loss! Skäm bort er själva, din fru, din pojkvän, din vän, din kk..vem som helst! Det finns över 6 tusen produkter så jag blir förvånad om du inte kan hitta något som passar.

 

*Sponsrat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: