Men jag skulle ju..

 
Det bara tickar på.. och som jag skriver varje gång så känns det som tiden bara flyger fram just nu. På fredag går jag in i vecka 10. Och imorgon är det redan april. Det går snabbt detta. Hursom det var inte det jag skulle skriva om. Nej utan det var lite tankar jag fick för några dagar sen. Jag hade ju massa planer för detta år, eller massa är väl att ta i. Lite önskedrömmar och planer var det iallafall.
 
1. Jag skulle resa tillbaka till Ibiza en vecka igen i år. Jag blev rätt kär i San Antonio när jag var där förra året. Så för mig var det givet att jag skulle tillbaka.
 
2. Jag skulle även resa till USA. Både NY och LA. Helst båda under samma resa, dvs. först spendera några dagar i NY och sen resa vidare till LA. Dyrt..jo men jag skulle/har ha råd med detta. Och just LA är ett ställe jag verkligen vill besöka. Och skulle jag inte få med mig någon som hade råd eller tid osv så skulle jag göra denna resa ensam. För jag skulle dit.
 
3. Jag skulle söka till Big brother OM det skulle gå igång igen. Det är också en annan sak jag alltid velat delta i. Tycka vad man vill om programmet, men jag gillar det!
 
Sen var det även mindre resor hit och dit jag tänkte planera in. Jag vet att inget av detta är omöjligt bara för att jag är gravid, eller ja..söka till big brother är nog ingen idé haha. Men såklart man kan resa just nu när jag inte är så långt gången än. Men nah, då väntar jag nog hellre tills efter när h*n är tillräckligt gammal för att följa med istället. Och vi vet ju att ungar inte är gratis, det är inte bara att ligga och tro att det räcker. Så mycket av pengarna kommer ju gå till h*n. Och det är jag helt medveten om. Och det gör mig ingenting. Jag är INTE besviken att detta inte blir av just detta år. Jag har ju en fantastisk resa just nu framför mig! 
 
Något jag därimot hade tänkt göra också och kommer fixa är ett körkort! Det om något kommer underlätta.

Kelly 6 år!

 
Grattis till min bebis! Även om du numera är 6 år så kommer du alltid vara en liten valp för mig haha ♥

Yeah festivalen 2015

Jag älskar att gå på festival. Känslan man har där går sällan att beskriva för någon som aldrig varit på festival. Dock var det flera år sedan faktiskt jag besökte en festival, tycker att alla blivit så dyra?! Synd. Senast jag var iväg var..hultsfred 2007 tror jag? Hursom, jag tänkte tips er som bor i Örebro eller i närheten om en festival som faktiskt inte är dyr alls trots att det är 2 dagar.. nämligen Yeah! festivalen.
 
Dit kommer bla artister som Linda Pira, Markus Krunegård, Anna Ternheim, Hoffmaestro, Labyrint + Amsie Brown och många fler. 
 
Missa inte detta!
 
 

KUB-undersökning

 
Åh i måndags fick jag hem detta brev.. det var våran tid för KUB testet. Och då får vi se våran bebis för första gången med.. känner jag mig rätt kommer jag säkert gråta eller inte se det alls på skärmen haha!

Det rullar på..

 
Testade nya Ben&Jerrys..men nah, inget vidare om du frågar mig.
 
Åh det är lite låg update här ser jag. Men dagarna flyter på, i helgen var jag faktiskt ute med en vän. Dock blev jag trött ganska tidigt så var inte ute tills det stängde som man var förr haha! Men det var helt klart kul att komma ut och träffa/se lite folk. Idag ska jag ta och städa lite i lägenheten för imorgon kommer en större leverans ifrån Ikea.. kommer visa er så fort jag monterat ihop allt och funderat ut hur jag ska möblera. Har möte runt 11.00 också medans leveransen ifrån Ikea skulle bli mellan 15.00-21.00. Annars blir det en lugn vecka och helg. På fredag går jag ju in i vecka 9 redan.. tycker det går så snabbt nu haha! Men det är kul..och spännande!

Babybox ifrån Apoteksgruppen

 
I veckan var jag till Örebro en sväng och då hämtade jag även ut min babybox ifrån Apoteksgruppen eftersom vi inte har dom här i stan. Ovan ser ni innehållet, skrattade länge när jag såg öronpropparna haha! Men hejja för vitaminerna! Skadar ju aldrig även om jag redan har detta. Och hur söt är inte mössan?!
 
Btw idag gick jag in i vecka 8! ♥

Ang. tävlingen EkoLeko

Hejsan.
 
Jag skulle bara meddela att jag kommer skjuta upp tävlingen lite till, då jag såg att intresset hos er var svalt för ett babygym. Men tävlingen kommer komma upp igen så fort jag bollat ideér.

Ikväll är vi kungar

 
 
Förra veckan, närmare bestämt den 4/3 var jag på Ritz i Örebro med en polare för att se Petter, Ison & Fille, Lilla Namo, Rosh, DJ Sleepy, DJ Taro och Blen. Dom kör ju en turné ihop som heter Ikväll är vi kungar och det var grymt! Kom dock mest dit för Petter, Ison och Fille om jag ska vara ärlig haha. Och det var faktiskt första gången jag var på krogen nykter, det var en upplevelse i sig måste jag säga. Inget jag gärna gör om, inte i Örebro iallafall.. det är ju något mer folk där än här i Karlskoga.

Vecka 7

Verkar bli en vana att vakna runt 9 tiden numera.. oavsett när jag somnar. Inte för att jag somnar speciellt sent dock haha. Men det är skönt också att vakna tidigt, man får lite mer gjort då. Ibland..haha!
 
Nåja, idag är det fredag och jag går in i vecka 7 idag.. känns som det går så sjukt snabbt!
 
"Embryot är ungefär sju millimeter långt. Det som ska bli ögon syns som två fördjupningar på var sin sida av huvudet. Ett veck som ska täcka ögat håller på att växa fram. På sidorna av huvudet sitter också några små knoppar, som senare ska smälta ihop och bilda ytterörat. Näsan håller på att utvecklas och det bildas broskanlag till skelettet. Mun och näsa har fortfarande ett gemensamt hål, där tungan börjar ta form.

Armarna och benen växer fram. Händerna börjar synas som små paddlar. Tidigt i embryots utveckling finns i ryggslutet något som liknar en svans, som brukar försvinna i vecka 9.

Embryot har börjat bilda sitt blod, och hjärtat pumpar runt blodet i de blodkärl som redan har utvecklats."

 

 
 

Hur jag mått dessa veckor

 
Jag går ju strax in i vecka 7. Känns som det rullar på ganska snabbt numera. Och som rubriken lyder.. hur har jag mått under dessa veckor?
 
Väldigt bra faktiskt.. inget illamående alls. Det jag känt är väl som en molnade mensvärk, närmaste jag kan förklara det. Lite mer trött har jag väl varit och ibland kommer världens sug efter iskallt bubbelvatten. Annars? Nah.. ingen skillnad emot förut :D Brösten är mer ömma och dom har blivit lite större, inte klagar jag på det haha!

När jag plussade

Den 1:a mars, någon gång under kvällen låg jag bakis i soffan. Hade faktiskt haft en ganska hård utekväll under lördagen. Jag låg där och kollade av en slump på 16 and pregnant på MTV. Jag hade testat mig tidigare under veckan med stickor, ni vet dom där vita smala? Hursom, dom hade inte direkt visat något. Inte vad jag tyckte iallafall. Så det var därför jag körde på under lördagen. Men under söndagen hade jag en magkänsla som jag inte kunde bli av med, kan inte förklara den mer än att den fick mig att testa mitt digitala test ifrån Clearblue som jag även hade hemma. Slet upp förpackningen, läste snabbt instruktionerna och gjorde som man skulle. La sen testet plant på toalettstolen och väntade några minuter. Tror jag gick och fyllde på mat till katterna och hunden samt kollade på tv under tiden. Kändes ju som en väldigt lång tid. Och sen när tiden gått..gick jag in och kollade. Jag visste ju att det antingen stod gravid och sen vilken vecka eller Inte gravid eller något sånt. Och jag såg på håll att det var 2 rader så tänkte direkt att det stod att jag inte var gravid. Men..där stod det Gravid 2-3 veckor. 
 
Det kändes så oerhört overkligt. Jag bara stod där och gapade och kollade på testet. Hann tänka att det måste ju vara fel men samtidigt så visste jag att det var rätt. Och precis när jag skulle ringa till Andreas (min pojkvän) och berätta detta så ringer min telefon precis. Det var min granne Carro som undrade om jag hade en kattbur och låna ut. Och jag var nog rätt borta och jag minns att jag fick fram att jag testat mig och hon blev lika glad hon. Pratade några minuter där med henne och sen ringde jag upp Andreas och berättade detta. Och det var klart han blev glad, men han är ju så mycket lugnare än mig haha!
 
Oh well, detta var ju ganska sent på kvällen. Men Ica här i närheten hade fortfarande öppet så jag stack dit för att kolla om dom hade test. Och dom hade RFSU's stickor. Köpte dom och gick sen hem för att även testa en av dom. Och jodå, även den visade positivt. Sparade den andra till nästa morgon. Och som ni förstår så visade även den positivt. Men det slutar inte där, jag köpte även ett till digitalt test hahaha. Aaaaaand..och det visade positivt. Så efter 4 st tester var jag övertygad hahahaha.

När 2 blir 3

 
Tog detta test för ett tag sedan.. ♥