Bud ifrån Blöjbudet

 
Ja nu verkar det fungera igen att ladda upp bilder för mig.. såå nu gör vi ett försök till inlägg ;) Har inte hänt så mycket dessa dagar faktiskt. Varit väldigt lugnt..vilket också varit skönt! Det är ju numera bara 21 dagar kvar tills det är beräknat att bebis ska komma ut till oss ♥ Känns som det var igår när man satt och kollade i appen och bara "Jaaaa, bara 99 dagar kvar!" och nu är det väääldigt mycket mera nära. Men än är jag inte ett dugg nervös. Jag menar, jag vet ju inte vad jag ska vara nervös över? Förstår ni? Jag har ju aldrig fött barn tidigare så vet ju inte alls vad jag kan förvänta mig. Därav att jag inte stressar upp mig inför något. Men tungt är det! Flera gånger om dagen vill jag bara ha detta klart nu så jag slipper få ont bara av att gå till Ica (några hundra meter bort). Kommer säkert sakna tiden sen med magen haha!
 
Just ja, jag fick ju ett bud ifrån Blöjbudet för några dagar sen! Blev himla glad när jag en morgon öppnade dörren och där fanns ett paket. Precis som det låter så beställer du dina varor på hemsidan och sen får du det hemskickat. Smidigt va? Fri frakt och fri retur när du handlar för minst 500 kr. Citat ifrån hemsidan:
 
"Våra egendesignade blöjor är noggrant utvecklade för ditt barn. Torra och glada barn, snabba och säkra leveranser, trygg e-handel och nöjda kunder är vårt motto!"
 
Ovan ser ni vad jag fick i mitt paket. Blöjor ifrån Ica's egna märke, nappar ifrån Esska, våtservetter ifrån Gunry, amingskupor ifrån Natusan (skitbra när man läcker bröstmjölk!) I påsen fanns det div. krämer, oljor, shampoo osv. Tack snälla!

Kommentarer

Detta verkar ju sjukt praktiskt! Hur gjorde du för att få ett sånthär provpaket? Kontaktade du företaget eller dom kontaktade dig?

Svar: Jag har samarbete tillsammans med dom, så det är inget man får gratis ifrån dom :)
Angelique

Så skönt att få blöjorna m.m. levererade till dörren. Det är guld värt den första tiden med bebis <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: