Sponsrat inlägg - Att spå sig

Jag vet att så länge jag läst tidningar så som Frida eller Vecko Revyn (och det är länge även om jag inte läser dom idag) så har jag sett annonser för div. hemsidor eller telefonnummer där man kan spå sig. Jag själv har aldrig testat att spå mig. Mestadels för att jag har lite svårt att tro på det då jag känner att det finns så många oseriösa där ute som bara är ute efter pengar. Men jag har dock varit med om såkallade övernaturliga händelser i mitt liv. Så med risk att låta väldigt svensk så säger jag att jag tror på något men jag vet inte vad. Jag tror bla. jag skrivit om händelsen när jag tappade bort min plånbok? Kort sagt: Jag tappade bort min plånbok, både jag och min pojkvän letade genom heeeeela lägenheten inkl. under soffan och överallt verkligen. Fanns inte ett ställe vi inte letat på. Men insåg att jag måste alltså tappat den utomhus eftersom vi inte hittade den i lägenheten.
 
Sen minns jag inte om det var samma dag/kväll eller någon dag efteråt som jag satt i soffan och kollade på tv och sen skulle gå ut i köket och hämta något att dricka eller äta. När jag kommer tillbaka så ligger plånboken väl synlig på soffan. Vi hade då en hörnsoffa så den låg exakt där den kröker sig, på ryggstödet alltså. Då blev jag väldigt ställd. Stod nog flera minuter och bara kollade. Och när jag tog plånboken blev jag jättevarm i hela kroppen och jag sa bara "Tack". 
 
Men jag vet inte, vore väl intressant att testa att spå sig och se om det verkligen fungerar.. har ju hört och läst ifrån andra att dom varit helt tagna efteråt. Skulle jag få chansen att testa det, så absolut..då skulle jag nog göra det.

Kommentarer

tycker att det verkar så coolt att bli spådd! - vill förresten passa på att tipsa om att jag har en månadensblogg tävling på min blogg, länk till tävlingen finns under min header!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: