Snart jul

Inlägget innehåller sponsrat innehåll i samarbete med Björkbacken.se
 
Och så var vi inne i december. Jag velar ofta fram och tillbaka om jag ska blogga eller inte, en del av mig saknar det.. men en annan del orkar inte lägga ner samma tid som jag gjorde förut. Och behöver jag det undrar ni kanske? Nej förvisso behöver jag inte men jag vill göra det om jag ska blogga. Jaja ni som är kvar lär ju märka om jag uppdaterar eller ej.
 
Det är snart jul..om 4 dagar för att vara exakt. Har faktiskt noll julkänsla at the moment. Tror det är avsaknaden av snö som gör det, vi fick ju snö för ett tag sen men i vanlig ordning så försvann den lika snabbt. Hoppas det kommer lite snö snart. Inte bara för känslan utan för att det även blir ljusare ute. Men det vänder ju nu.. nu kan det bara bli ljusare. Vilket är grymt skönt, ser fram emot värme..men främst ljus haha. 
 
Får väl se vad 2017 har att bjuda på, har väl egentligen bara 1 stor grej inplanerat. Det kommer jag nog skriva om när allt är klart. Kommer bli grymt! Skulle kunna tro att jag kan skriva om det i februari eller mars ev. 
 
På tal om kul saker så tänker jag tipsa er om Björkbacken där ni kan besöka Astrid Lindgrens Vimmerby, gå på Astrid Lindgrens Värld, hälsa på Pippi Långstrump och bo på Björkbackens Karaktärshotell, stugby eller camping. Går utmärkt att boka direkt på hemsidan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: