Hej igen!

 
 
Nej man kanske borde ta tag i bloggen igen? Men har noll inspo faktiskt måste jag säga.. känns mer aktuellt med att starta upp min YouTube kanal igen. Men vi får väl se.. just nu är jag mest trött också pga. att jag är sjuk och har månadens visa faktiskt för den som vill veta det. Har såå ont... fler som har det värre nu efter dom fött barn? Jag tycker iallafall det är värre nu efteråt. Ska väl ta och kolla upp vilka alternativ jag har när det kommer till preventivmedel.. vore ju en dröm att ta minipiller igen och slippa mensen!
 
Annars rullar det på.. både julen och nyår var lugnt och städat. Lex blev 2 månader den 25/12 och han är numera 57 cm och väger snart 6 kg haha. Stora killen! Han har ju även hittat tummen nu, så söt! Känns som det är något nytt varje dag.. 
 
Och jag letar ju större boende.. alltså visst funkar det just nu med denna jag har. Det gör det väl men nej, vill så gärna att han redan nu får ett eget rum. Och helst en lägenhet på första våningen eller med hiss. Vooore så skönt. Var ju och kollade på en lägenhet innan jul och det där men nej, tackade faktiskt nej till den. För liten och kompakt för att vara en 3:a och såå dyr i hyra. Dock låg den bara ca. 800 meter ifrån mig så någon flyttfirma* hade inte direkt varit nödvändigt, även om det skulle vara smidigt! En stor lastbil som man bara lastar in allt.
 
*sponsrad länk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: