Hallå i stugan

 
Haha är ni ens några som läser bloggen än? Jag vet inte om ni ännu pekas om ifrån angeliques.se till kinkykitten.blogg.se då jag valde att inte förnya mitt domänamn. Kändes som en onödig utgift eftersom jag aldrig bloggar. Men vi får väl se om jag tar upp bloggen framöver. Det är tanken iallafall! Men annars finns jag under Instagram: Angeliquesjolund, är privat dock så bara att skicka iväg en förfrågan att följa. Annars då? Ptja dagarna med Lex rullar på, han blir ju hela 5 månader på torsdag och då ska vi till BVC för att mäta, väga och även ta andra omgången med vaccin. Och idag lyckades han för andra gången att rulla ifrån rygg till mage, han såg så nöjd ut haha! :D
 
Och jag letar större bostad än såklart.. en 4:a vore ju ultimat men en stor 3:a fungerar ju med. Men det är inte så lätt att få tag i hyreslägenheter i denna stad längre. Funderar även på att göra en värdering på min lägenhet.. vore kul att se vad jag kan få för den. Betydligt mer än vad jag köpte den för. Och körkort (sponsrad länk) har inte heller blivit av än.. men det finns i tankarna iallafall. Vore så skönt vissa dagar känner jag, som nästa torsdag när jag ska vara i Örebro vid 8.10 redan pga. tandläkaren. Lyckades igårkväll att bita i piercingen jag har i läppen när jag åt mat och då ja.. försvann en liiiten bit på framtanden. Yey. Så jag tog faktiskt ut piercingen då det inte var första gången som jag lyckades bita i den. Så rik är jag inte att jag vill gå till tandläkaren ofta haha.
 
Nej men som sagt.. vi får väl se hur det blir med bloggen och allt det där. Tanken är att jag ska komma tillbaka till bloggvärlden.. ses snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: