Nytt år snart

 
 
Gud det är i mitten av oktober redan.. snart november. Vart tar tiden vägen?! Det är jul snart, så mysigt! Det är väl en högtid man kommer se fram emot många år nu när man själv har barn. Minns ju själv när man ivrigt väntade in leksakskatalogerna och det fanns en önskelista längst bak som man kunde fylla i. Stackars föräldrar haha! Hoppas det blir en del snö dock detta år, vill ju gärna åka pulka med Lex. Skulle han säkert tycka var roligt.
 
Och detta nyår blir lugnt, väldigt lugnt. Första året på.. gud vet hur länge som man inte kommer festa. Har inga planer än så länge men tror vi tre kommer äta god mat och bara mysa hemma. Blir säkert något gott kött och någon god sås med pommes till. Nom nom! Och på tal om fest.. jag tänkte att i samarbete med denna hemsida tipsa er om att man kan faktiskt få till en nice fest genom att hyra maskiner av dom så du får riktigt bra ljud och ljus. Coolt va? Bara att samla ihop alla dina vänner och släkt, hyra en stor lokal och sen hyra in dom produkter du önskar att hyra. Jag har alltid velat anordna en större fest någon gång.. ni vet, en fet lokal med DJ, ljus, bra ljud..kanske vore något att satsa på tills man fyller 30 om två år haha.

Före och efter

 

Work work work

..i princip. Haha nejdå. Men denna vecka fick jag faktiskt 3 st pass så det var kul. Och välbehövligt. Nästa vecka har jag två pass, ett på onsdag och ett på fredag. Vore skoj om man kunde sno åt sig ett till. Men troligtvis lär det inte bli så. Oh well. Jo, jag har nog inte skrivit det men jag var på utbildning i måndags med. Så kul att få lära sig något nytt, även om det fortfarande är inom samma sak så..alltid något I guess? Hoppas helt klart på att få vara kvar och jobba upp mig, vore skoj. Jag trivs där borta. Gjorde även det när jag jobbade där för flera år sedan.. när alla papper skulle bli digitalt. Så det var jäkla kul att jag kunde få komma tillbaka dit och jobba. Och jag menar.. förutom att det är kul att jobba där så hallå..cash? Kan man någonsin ha för mycket? Haha. Nej men det betalar räkningarna liksom. Så det är bra. Väldigt bra t.o.m.

Ni vet ju att jag babblat om körkort innan? Det kvarstår. Jag borde fixa det. Typ helst igår. Men det kommer. Största problemet är som sagt pengar. Det kostar massa att ta körkort. Det är inte gratis. Och andra problemet är att jag är otålig. Jag vill ha hela paketet direkt. Och med hela paketet menar jag både körkort och bil. Och då inte bara en skruttig rostig bil. Nähä du. Jag vill ha en Ford Mustang. Och för er som inte är insatta i bilar, inte för att jag är det heller men..dom kostar en del. Faktiskt en hel del. Mer än vad jag har råd med just nu. Och ni ska veta att jag inte heller skulle nöja mig med första bästa heller nej nej. Det går djupare än så. Allt ska vara rätt. Allt ifrån bilklädsel, lampor/belysning, färg på bilen till att ha det bästa ljudet. Ni fattar ju att jag inte pratar om att köpa en bil för 5 tusen på blocket haha. Styling på bilen är något jag alltid varit intresserad av. En snygg bil med bra ljud. Och körkort. Men drömma kan man väl haha. Eller ska man lämna in den där lotto raden..."