The moment I knew

Inlägget skrivs i samarbete med Libero.
 
 
 
 
Precis som rubriken avslöjar.. the moment I knew. När jag var gravid. Jag kommer nog aldrig glömma det, eller jag hoppas iallafall inte att jag gör det. Jag har säkert skrivit om när jag plussade förut men let's do this again.
 
Jag hade dagen innan haft fest och dagen efter satt jag i soffan och slökollade på tv. Zappade mellan alla dessa kanaler och fastnade på MTV i vanlig ordning, jag är en riktig sucker för många av deras program. Och just då visade dom något marathon av 16 and pregnant. Låg och kollade på något avsnitt och mellan att det tog slut och ett nytt skulle börja så förmodde jag mig att hasa mig ur soffan för att hämta en Red Bull i hopp om att bli lite piggare efter gårdagen, det kanske blev en eller tre för många shots. Så en Red Bull i smaken av blåbär hämtade jag. Och någonstans ifrån att jag öppnade den och jag kollat en stund på programet så fick jag bara en magkänsla ifrån ingenstans. 
 
Jag skulle göra ett graviditetstest. Jag ska tillägga att vi försökte-ish att skaffa barn. Vi körde mer på "om det händer så händer det". Och jag hade testat mig innan, men det hade visat negativt. Men nu. Ifrån ingenstans så fick jag bara en sån klockrent känsla. Ni som vet ni vet. Så. Jag hade ett clearblue graviditetstest hemma faktiskt och kissade på den där stickan. Lämnade den på toaletten eftersom det tar några minuter innan resultatet kommer upp. Jag läste bla. i instruktionerna om vad som skulle stå om det var negativt eller om det blev positivt. Jag väntade. Och väntade några minuter till. Och när jag närmade mig toaletten ifrån vardagsrummet så ser jag att det är två rader med text och jag intalar mig själv att det kommer stå "Ej gravid".
 
Men nej. Det står Gravid 2-3. Vilket innebär att jag varit gravid x antal veckor. Jag blev såå ställd. Och det som gör det ännu roligare är att bara någon minut efter jag sett detta så ringer min mobil och det är min vän Caroline som ringer och undrar om jag har en kattbur att låna ut. Jag minns inte vad jag svarade men jag minns att jag sa till henne "förresten, jag är gravid..tydligen" och hon blev såå glad haha! Så hon var faktiskt den första att få veta innan Andreas fick veta. Och han blev såklart sååååå himla glad han också. Samma kväll fick även mamma och pappa veta detta. Jag har aldrig varit den som hållt inne på sånt, även om det var i ett tidigt skede så ville jag berätta. 
 
Och här är man nu..Lex blir 1,5 år denna månad. Och 2 år i höst. Känns så overkligt ibland men vi har verkligen fått en sån underbar liten son. Vi älskar honom mer än något annat ♥
 
Och jag ska passa på att tipsa er läsare om nya Liberoklubben där du kan skapa din egna profil och dela med dig av som händer. Du får även tips och råd anpassat efter ålder. Och glöm inte att du kan prata med andra föräldrar och även regga dina poäng i Poängshoppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: