Salvequick aqua block

I samarbete med Buzzador.com
 
 
 
Idag så fick jag hem ett paket ifrån Buzzador, hemsidan där du som privatperson får chansen att testa och utvärdera olika produkter emot att du skriver din ärliga åsikt om det tillbaka där dom skickat mig 4 st paket med plåster ifrån Salvequick som ska vara 100% vattentäta. Ska bli intressant om så är fallet. Och plåster går alltid åt, jag menar jag har en 2,5 åring här hemma som inte alltid är så försiktig av sig haha! Sen tänkte jag faktiskt dela med mig av en del av dessa till hans avdelning på förskolan, det går nog åt ännu fler plåster där borta kan jag tänka mig.

Halkan

 
 
 
Förutom att jag är mamma och studerar så håller jag även på att ta körkort. Har kommit ganska så långt i det hela och på måndag ska jag göra halkan. Alla som jag pratat med som gjort den säger att den är såå kul. Jag känner mig väl måttlig road just nu iallafall haha! Men efter jag gjort den hade jag runt 5-6 lektioner kvar att slutföra innan jag kunde göra uppkörningen. Ser sååå fram emot att ha körkort, det underlättar så mycket. Speciellt nu när man har barn. Inte för att vi har speciellt långt till något här egentligen, men om man vill åka iväg på något så är det bara att ta bilen och åka. Istället för att behöva vänta på buss och anpassa sig efter deras tider.

Det blir aldrig bara strumpor

 
Nepp, exakt som rubriken beskriver så blir det sällan bara exakt vad man skulle köpa. Man "råkar" ju alltid se något fint plagg. Eller två. Precis det hände idag efter jag varit hos tatueraren för att fylla i min senaste tatuering, jag skulle gå till Lindex för att köpa strumpor. Inget mer. Meeen så råkade jag se dessa tröjor. Och min ursäkt i huvudet var "äsch vad gör 2 stycken tröjor till för skillnad.. kolla sååå fina dom är!" Said and done. Jag köpte dom haha. Lex älskar allt som har med bilar och traktorer att göra just nu, blir helt lyrisk om han ser en traktor här ute. Till hans stora glädje så äger ju min pappa en traktor som dom har uppe i deras stuga.

I'm baaaack!

 
 
Wow. Det var verkligen inte igår jag skrev här. Mestadels har jag på senaste tiden använt denna blogg till att göra samarbeten med företag. Men jag har saknat att blogga, jag har ju faktiskt hängt ihop med denna blogg sedan 2006. Det är många år och det är så kul att kunna gå tillbaka och kolla vad man gjort eller tänkt genom dessa år. Jag valde att köpa ett nytt domännamn också, ser lite snyggare ut och kostar inte alls många kronor. Designen får vara som den är just nu, jag minns knappt hur man kodar längre haha!
 
Så.. hur tänker jag kring bloggen nu då.. Jag vet inte ännu hur jag ska lägga upp detta. Jag studerar på heltid just nu och Lex är 2,5 år så det tar upp en hel del tid. Men, jag löser det nog haha.
 
Ge mig gärna tips och råd på saker att skriva om, undrar ni något? Har jag några gamla läsare kvar?