Hitta rätt billån

I samarbete med Insplanet Försäkringsförmedling AB
 
Jag minns när jag var liten, väldigt liten. Vet inte exakt ålder dock men jag minns när jag följde med mamma eller pappa på div. ärenden. Så som att gå till posten eller gå till banken. Hur man tog en nummerlapp och satte sig ner och väntade på sin tur.. ibland gick det fort för att det inte var mycket folk alls eller så kändes det som man fick vänta halva livet på att mamma eller pappa skulle få göra det som behövdes. Men det var en speciell känsla att följa med. Att få vara delaktig. Men.. jag måste påstå att det inte känns lika kul idag, när jag själv är vuxen att behöva ta en nummerlapp och sitta ner och vänta på min tur. Det tar mer energi och tid än vad jag önskar. Därför är jag så tacksam för dagens teknik och allt vad det heter att man istället kan sköta det mesta över Internet. 
 
Så idag vill jag i samarbete med My Loan tipsa er om deras tjänst där du kan hitta och jämföra ditt billån. 
Hos My Loan kan du bla. låna upp till 500 000 tusen och det görs bara en kreditupplysning trots att du får olika erbjudanden ifrån olika banker och lånegivare och eftersom du får flera olika alternativ har du möjlighet att få en mycket låg ränta på ditt billån och med ett privatlån via My Loan så behövs inte heller en kontantinsats.

Behåll brännan

Inlägg i samarbete med Bronzage.se
 
 
 
Det känns som som hösten kom och tog över helt sedan några dagar tillbaka. Det är grått ute och regnet kommer med jämna mellanrum. Jag har t.o.m. haft hoodietröja på mig när jag varit ute.. absolut ett tecken på att sommaren börjar lida emot sitt slut.
 
Men.. det betyder inte att du inte kan behålla din bränna om du lyckats bygga upp en. Just nu får du nämligen 2 st flaskor ifrån Bronzage för endast 299 kr + 29 kr i frakt! Ord. pris är 249 kr/st, så du gör en bra deal på att nappa på detta erbjudande nu! Varje flaska innehåller 250 ml och effekten håller mellan 2-4 dagar, och du.. det torkar på ca. 45 sekunder!

Döda vinkeln

 
 
... Ja den kända döda vinkeln. Den är inte alltid lätt att komma ihåg haha. Jag håller på som ni vet att ta körkort och det börjar nu närma sig att boka uppkörning och teoriprovet. Idag blev det övning på att parkera, närmare bestämt att baka in bredvid en parkerad bil. Tyckte väl att jag fick det hyfsat, finns väl alltid något man kan förbättra men inget man inte kan rätta till tills man får det rätt. Sen blev det körning på landsväg, med vänster och högersväng.Lite att träna på och vad man ska kolla efter och tänka på, ska komma ihåg att hålla mig luuuugn och få ner farten bla. haha. Nåja, har dubbellektion imorgon också så får se vad vi hinner på det. Det är så himla skönt att ha en bra lärare med sig, det känns som en oerhört viktig grej. Det som känns mest jobbigt är ju såklart att plugga teori.. huuur kul är det på en skala 1 till minus en miljon? Mhm.. exakt. Men det känns lättare dock att just kombinera körning med teori, så man tillämpar det man läser med körningen.