Hitta rätt billån

I samarbete med Insplanet Försäkringsförmedling AB
 
Jag minns när jag var liten, väldigt liten. Vet inte exakt ålder dock men jag minns när jag följde med mamma eller pappa på div. ärenden. Så som att gå till posten eller gå till banken. Hur man tog en nummerlapp och satte sig ner och väntade på sin tur.. ibland gick det fort för att det inte var mycket folk alls eller så kändes det som man fick vänta halva livet på att mamma eller pappa skulle få göra det som behövdes. Men det var en speciell känsla att följa med. Att få vara delaktig. Men.. jag måste påstå att det inte känns lika kul idag, när jag själv är vuxen att behöva ta en nummerlapp och sitta ner och vänta på min tur. Det tar mer energi och tid än vad jag önskar. Därför är jag så tacksam för dagens teknik och allt vad det heter att man istället kan sköta det mesta över Internet. 
 
Så idag vill jag i samarbete med My Loan tipsa er om deras tjänst där du kan hitta och jämföra ditt billån. 
Hos My Loan kan du bla. låna upp till 500 000 tusen och det görs bara en kreditupplysning trots att du får olika erbjudanden ifrån olika banker och lånegivare och eftersom du får flera olika alternativ har du möjlighet att få en mycket låg ränta på ditt billån och med ett privatlån via My Loan så behövs inte heller en kontantinsats.

Kommentarer

Ja billån kanske är bra. Vet inte då jag inte tar lån.

Glöm inte kolla in min blogg. www.bellisz.se

så himla bra att man kan sköta allt över internet

Nää, jag skulle nog inte teckna mig för denna typ av lån.

Ja, det är på både gott och ont att så mycket kan skötas online nuförtiden :) Dock så skulle jag aldrig ta ens ett litet lån för någonting.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: