The winery hotel

 
Just ja, jag glömde ju att skriva om det hela.. ATT JAG SETT EMINEM LIVE!! Alltså det är inte många moments i detta liv som slår detta. Som jag längtat.. närmare 17 år för att vara exakt haha! Och det var så värt väntan. Han var riktigt grym på scen och levererade 100% hela tiden. Att man satt på rad 1 gjorde inte saken sämre, alltså jag är way för kort och gammal för att ta en ståplats haha.
 
Jag valde att bo på The Winery Hotel som låg ett stenkast bort ifrån Friends Arena, kan verkligen rek. det hotellet om ni ska iväg på konsert och inte vill eller kan resa hem samma kväll. Såhär beskriver dom sig själva på sin hemsida:
 
"Välkommen till The Winery Hotel - Sveriges första urban winery hotel. Med egen vinproduktion på hotellet och den egna vingården Terreno i Toscana skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus."
 
Nu dricker jag inte speciellt mycket vin faktiskt men lite coolt ändå tyckte jag att det var. Det tog mig ca. 10-15 min att gå ifrån hotellet till Friends Arena och då gick jag inte speciellt fort. Och precis vid Friends Arena finns ju även Mall of Scandinavia så är du ute efter shopping så är det toppen. Jag betalade runt 1200 kr för en natt. Kan inte klaga på något.. och nej det är inte sponsrat haha. Jag vill bara tipsa om något jag faktiskt gillar.

Kommentarer

Rummet ser jätte mysigt ut! Eminem har jag inte varit något av ett större fan direkt. Jag gillar hans musik men inte mer än så :)

Åh så lyxigt med ett hotell som producerar vin på plats. Själv var alla biljetter slutsålda när jag fick reda på att han skulle vara i Stockholm så är hyfsat avis på dig nu

Tack för tipset om hotell, det ska jag lägga på minnet. Jag har ofta problem att åka iväg, på exempelvis konserter, på grund av mina sociala fobi och att jag blir så otroligt utmattad av att vara bland folk. Så övernattning på hotell brukar det bli för att kunna komma iväg. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: