Mitt första besök på Bellakliniken

Bild lånad ifrån www.bellakliniken.com
 
Igår blev det en låång dag. Jag klev upp 04.45 för att äta frukost, sminka mig och allt sånt där som hör till. Vid 05.58 gick första bussen emot Örebro. Sen ifrån Örebro skulle jag ta mig till Göteborg och därifrån till Helsingborg. Och varför allt detta resande? I'll tell you guys! Jag var på besök på Bellakliniken  nämligen!
 
Vid 13.30 hade jag en konsultation tillsammans med Dr. Tyge Tindholdt där vi pratade om mina armar, som ni sett på bild här nedan och sen även om mina bröst som pekar mer söderut än någonsin. Och jag fick ett sådant gott intryck direkt när jag klev in genom deras dörr, innan hade jag såklart varit lite nervös. Någon ska klämma och kolla på min kropp osv. Men allt var så oerhört proffsigt. Fick ett varmt välkommnande i receptionen och nästan direkt fick jag träffa Dr. Tyge. Vi satt i ett rum och han ställde olika frågor till mig och vad jag har för önskemål. Efter att jag svarat på dessa frågor och vad jag önskar så berättar Dr Tyge vad han kan göra för mig utifrån hur det ser ut idag på mig, och åter så är jag såå nöjd. Han berättade exakt hur man gör, vad man gör och varför man gör på ett visst sett. Och sånt är viktigt tycker jag! För det är trots allt du som ska operera dig, det är ingen quickfix! Ta reda på all information du kan få, det kommer göra dig gott och du kommer känna dig betydligt tryggare.
 
Så att jag fick resa närmare 100 mil igår gör ingenting alls. Jag hade redan innan jag bokade in en träff hos dom bestämt mig för att det är där jag vill göra mina operationer. För jag vill åter påpeka att det är oerhört viktigt att du känner dig trygg, får all information du vill höra och behöver samt kollar runt vilken klinik som passar just dig.

Kommentarer

Kul! Hoppas att allt går bra för dig och att vi får följa din resa med detta :)

när blir det dax nu då? :)

Svar: Jag hoppas att påbörja allt nu i höst ev :) Då behöver jag inte heller tänka på att undvika solen så mycket med tanke på ärren osv.
Angelique

Skönt att besöket gick bra!

Svar: Ja jag hoppas kunna påbörja detta i höst :)
Angelique

Stort lycka till!

Svar: Tack! :D
Angelique


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: