Härliga dagar

 
 
Det har varit och är fortfarande så härliga och varma dagar ute. Jag tänker t.o.m. ignorera att jag råkat bränna mig på ena axeln haha. Jag har dock varit bättre på att smörja in mig med skydd numera. Idag är det onsdag och jag ska sitta nu på förmiddagen med lite skoluppgifter för att senare fortsätta packa inför helgen. På fredag åker jag till Amsterdam! Vid 04.00 på fredag-jävligt-tidigt-morgon eller om man vill se det torsdagnatt så rullar jag och Alexandra iväg till Arlanda. Sen är vi tillbaka på söndagmorgon igen i Sverige. Ska verkligen passa på att ta mycket bilder!

Lägga sig under kniven

I 9 av 10 gånger så syns det inte. Inget man tänker på som utomstående. Det döljs och pratas inte om. Men det betyder inte att problemen inte existerar.
 
Jag pratar helt enkelt om min egna kropp. Ja jag har gått ner såå många kilo genom åren, och även upp när jag blev gravid. Så kroppen har helt klart förändrats genom åren, det går inte att förneka. Och även om jag tycker om den jag är som person och är tillfreds med vars jag är i livet så kan jag inte komma ifrån att jag vill ändra kroppen. Och visst, till viss del går det att ändra genom att träna. Men aldrig tex. att magen skulle sluta hänga, och jag menar bokstavligt talat hänga efter att ha gått ner 50 kg och sen upp och ner med en graviditet. 
 
Det är därför jag vill göra plastikoperationer. Ja, flera. Jag vill fixa låren, överarmar och brösten. Alla 3 områden hänger väldigt mycket och det faktiskt svårt att hitta kläder som sitter bra pga. all hud och sånt som hänger. Och för att inte tala om hur mycket det kliar och svettas nu på sommaren när det är varmt. Inte skönt någonstans.
 
Så det är därför jag kommer göra dessa operationer. För mig själv, och absolut ingen annan. Har inte missat hela grejen kring Sindy, som antagligen..eller högst troligt fick sin bröstoperation sponsrad och dom livesände det hela på Instagram. Jag kikade till och från, mestadels för att jag själv ska göra en sådan operation och för att det är intressant att se hur den går till. Folk går bananas över att hon blivit sponsrad en operation och dessutom sänder den live. Jag hade ärligt talat också gått med på den dealen. Det finns så mycket mer värre saker i världen än att någon får en (antagligen) gratis eller billig operation som sänds live. Garanterar er att det existerar mycket, mycket värre saker att bli fundersam över.  

Hälsa och fitness box ifrån Testagram

I samarbete med Testagram.
 
 
 
Idag fick jag hem min Hälsa och fitness box ifrån Testagram. Jisses vad många och kul produkter det innehöll! Ska bli spännande att testa dessa. För 239 kr får du produkter till ett värde över 530 kr och det är totalt 17 st produkter i full size.

Längtan

 
Varje gång jag är uppe hos mina föräldrar så längtar jag verkligen efter att ha en egen trädgård. Nog för att det är smidigt att ha lägenhet vissa gånger, men just nu när vädret är på topp så vore det underbart att kunna gå ut i trädgården och njuta.

Ny klänning

 
Jag är en stamkund hos EMP Sweden Rocks hemsida. Jag har massa kläder därifrån haha. Och denna klänning är inget undantag, jag kunde verkligen inte motstå att klicka hem den. Har förvisso 2-3 klänningar i samma mönster ungefär men vad gör en till tänkte jag. Vore ju drömmen att samarbeta tillsammans med dom haha! Drömma kan man ju göra.
 

Tillbaka till Los Angeles

 
Ja men precis som rubriken avslöjar så ska jag tillbaka till L.A. Dock dröjer det till februari nästa år. Jag minns inte ens om jag skrivit om min första resa dit här på bloggen? Jag var ju där i 8 dagar förra året. Loove it! Bodde då nere i Santa Monica och denna gång bor jag närmare Hollywood. Och det blir en 4 dagars resa bara. Dock helt själv haha! Sist åkte jag ju med en vän men denna gång bestämde jag mig för att resa själv, det är något jag kommit att uppskatta mer och mer senaste tiden. Så det ska bli jättekul att komma tillbaka. 

Ambulans till USÖ

 
 
Jag gjorde halkan igår, dvs. måndag. Allt gick jättebra och det kändes så skönt att ha det avklarat och kunna blicka framåt och ta några fler körlektioner nu och sen fokusera på att plugga teori och sen göra uppskrivning och uppkörning. Anyhow. Jag var tillbaka i Karlskoga runt 15.30 och då hämtade mamma upp mig tillsammans med Lex som sovit hos dom. Älskade plutt! Känns som han vuxit så mycket bara på så kort tid haha! Vi åkte iallafall hem, myste och bara hängde. Sen vid 19.30 blev det dags att börja natta honom då han var trött redan. Said and done, läste en kort saga och sen somnade han på mig i vanlig ordning.
 
Jag själv gick och la mig några timmar senare, och när jag precis ska vända mig om och somna så vaknar jag till av att Lex vaknar och skakar. Och han fortsätter skaka/huttra och är ledsen. Jag är fortfarande lite off pga. att jag var så trött men jag frågade honom om han hade "aj aj" någonstans och han svarar "Jaaaa.." och jag lyckades få fram att han hade ont i magen enligt honom själv. Och han såg så liten och rädd ut och man hinner ju tänka 1000 tankar om allt när man ser ens barn ligga där och må dåligt. Andreas jobbade ju så jag var själv hemma och efter några minuter så säger min magkänsla att jag ska ringa ambulans, för jag hade aldrig varit med om detta förut och jag ringer hellre en gång för mycket än att behöva ångra att man inte ringde. Fick till svar att dom skulle komma inom kort. Ringde sen Andreas som jobbar här runt hörnet i prinicp så han sprang ju hit direkt och släppte sen in dom ifrån ambulansen.
 
Dom var här en längre stund eftersom Lex puls var ganska hög men sen var han också upprörd när dom ville testa olika saker osv så vi väntade på att han skulle lugna ner sig samt få Alvedon. Men trots det så var pulsen väldigt hög och enligt rutin får dom då inte lämna honom och dom måste ta in honom. Så jag och Lex åkte med i ambulansen till Örebro eftersom vi i Karlskoga inte har någon barnläkare på plats vid den tiden av dygnet, så det blev akut in till Örebro som ligger drygt 4,5 mil bort men det går ganska fort dit tack o lov. Sitter bredvid Lex som ligger på en bår och jag håller honom i handen och pratar lugnt med honom. Han är ganska trött nu och det förstår jag, lille killen!
 
Väl framme på USÖ så får vi komma in direkt och för att dra det kort var det nog mer väntan än vad det var behandling. Togs div. blodprover och sen kollade dom syresättning och puls igen och den var normal nu. Samt att febern hade gått ner med Alvedon. Så runt 03.00 fick Andreas hämta oss och vi for hem igen. Det dom trodde var väl att Lex hade fått feber väldigt snabbt, att kroppen reagerade på det. Och i efterhand låter det troligt. Men som jag skrev innan, jag ringer hellre en gång för mycket än för lite. Vi fick också beröm för att vi båda var så "coola och lugna". Vi båda hade sagt att "Ja vad gör saken bättre att vi är hysteriska och flippar ut". Vi är väldigt lugna personer haha.
 
Mycket ska man vara med om känner man ibland. Nu ska jag vila ögonen en stund på soffan..