Lägga sig under kniven

I 9 av 10 gånger så syns det inte. Inget man tänker på som utomstående. Det döljs och pratas inte om. Men det betyder inte att problemen inte existerar.
 
Jag pratar helt enkelt om min egna kropp. Ja jag har gått ner såå många kilo genom åren, och även upp när jag blev gravid. Så kroppen har helt klart förändrats genom åren, det går inte att förneka. Och även om jag tycker om den jag är som person och är tillfreds med vars jag är i livet så kan jag inte komma ifrån att jag vill ändra kroppen. Och visst, till viss del går det att ändra genom att träna. Men aldrig tex. att magen skulle sluta hänga, och jag menar bokstavligt talat hänga efter att ha gått ner 50 kg och sen upp och ner med en graviditet. 
 
Det är därför jag vill göra plastikoperationer. Ja, flera. Jag vill fixa låren, överarmar och brösten. Alla 3 områden hänger väldigt mycket och det faktiskt svårt att hitta kläder som sitter bra pga. all hud och sånt som hänger. Och för att inte tala om hur mycket det kliar och svettas nu på sommaren när det är varmt. Inte skönt någonstans.
 
Så det är därför jag kommer göra dessa operationer. För mig själv, och absolut ingen annan. Har inte missat hela grejen kring Sindy, som antagligen..eller högst troligt fick sin bröstoperation sponsrad och dom livesände det hela på Instagram. Jag kikade till och från, mestadels för att jag själv ska göra en sådan operation och för att det är intressant att se hur den går till. Folk går bananas över att hon blivit sponsrad en operation och dessutom sänder den live. Jag hade ärligt talat också gått med på den dealen. Det finns så mycket mer värre saker i världen än att någon får en (antagligen) gratis eller billig operation som sänds live. Garanterar er att det existerar mycket, mycket värre saker att bli fundersam över.  

Kommentarer

Håller med, var och en ska få göra som man vill!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: