Gör om hemma till rätt pris

Inlägget skrivs i samarbete med Byggel.se
 
 
Jag har inte skrivit om det så mycket.. eller förmodligen inte alls faktiskt nu när jag tänker efter att vi faktiskt går på husvisningar. Det är väldigt kul! Men samtidigt så himla läskigt på något vis. Jag menar.. det är MYCKET pengar det handlar om. Inga småpengar direkt haha! Men jag vet inte om ni andra som gått på husvisningar eller visningar alls tycker det är konstigt att gå hem till någon och kolla på deras hem? Och bedömma det och tycka och tänka. Det betyder ju att folk kommer göra exakt likadant sen när min lägenhet kommer ut till salu.. min första lägenhet som jag köpte när jag var 17 år. För nästan inga pengar alls faktiskt.. kommer definitivt bli en stor vinst på den när jag säljer den. Just nu håller jag på att fixa till den lite, målar om, slipar.. ja.. ni fattar. Allt för att öka värdet. Men samtidigt vill jag inte göra för mycket, eftersom den/dom som flyttar in kommer göra det personligt sen. Utan dom pengarna vill jag isåfall hellre lägga på kommande boende, för precis som jag skrev.. man gör om. 
 
Och jag vill därmed tipsa om hemsidan Byggel.se som har massa olika produkter till dig som bla. funderar på att göra om hemma. Dom har allt ifrån elprodukter, belysning, verktyg och massa annat som hjälper dig med du behöver. De erbjuder snabb leverans och glöm inte att du har fri frakt om du beställer över 999 kr. Om du tänkt göra om hemma är det inga problem att komma över den summan, jag lovar haha! Jag ska själv kolla deras utbud av belysning. Jag valde att ta bort en gammal lampa i köket och har nu spotlights enbart.. men jag skulle vilja ha något mer. Men exakt vad vet jag inte. Skulle vilja byta lampa i sovrummet med, den är så himla gammal. Nog för att den fungerar men ibland vill man bara förnya.

Nu är hösten här

Inlägg i samarbete med D7.se
 
 
 
..och därmed tänder jag ännu mer doftljus och rökelser så det luktar gott här hemma! Jag vet inte om ni vet, men om ni följer mig på Instagram där jag heter angeliquesjolund så kommer ni se att jag är ett riktigt fan av ljus. Men. Rökelse är också en stooor favorit! För det finns också oändligt många dofter.. nästan för många för att man ska kunna välja. 
 
Jag fick hem ett gäng ifrån hemsidan D7.se och herregud vilken beslutsångest jag hade när jag skulle testa dom haha! Alltså ALLA luktar gott. Jag fick också hem doftoljor i juldofter, jag är en riktig sucker för juldofter för att det ofta innebär kanel och något kryddigare dofter. Idag ska jag testa Äpple-kanel.. tivlar på att jag kommer bli besviken!