Fullt upp och snart 30 år

 
 
Nu har jag varit sådär dålig igen på att ge er en update. Men det är fullt ös i princip. Jag pluggar heltid på Komvux och jag håller på med körkortet samtidigt. Och att vara mamma på det samtidigt. Ibland räcker inte tiden till att göra exakt allt men oftast är det inga problem.  Jag har både uppskrivning och uppkörning snart, jag vet inte vilket jag är mest nervös inför. Nåja jag sätter inte världens press på att jag ska klara det på första försöket. 
 
I skolan går det bra. Jag gjorde klart en kurs man läser under 10 veckor på ungefär 2½ dag. Why you ask. Jo för jag låg efter med 100 poäng för att kunna få studiemedel ifrån CSN. Och utan pengar blir det svårt att betala räkningar va haha. Så det ordnade upp sig sen iallafall. 
 
Och den 18/9 fyller jag 30 år! Woho! Haha. På min självaste b-day ska vi åka på en kryssning till Åbo, en vanlig 23 timmars kryssning. Lex kommer antagligen tycka det är himla skoj att åka så stor båt! Och sen har jag bestämt att jag tänker ha min b-day fest samma vecka faktiskt. Brukar alltid ha i slutet av september men nä, jag tänker minsann ha en b-day vecka, lite fint ska det väl vara när man blir 30 år ;)

Kommentarer

Får gratta i förskott då! Hoppas du får en super B-week :D

Svar: Åh tusen tack! :D
Angelique


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: