Njut!

Inlägg i samarbete med Luststugan.
 
 
Statisfyer 2                                                                                                                      Butterfly Kiss Pink
 
Exakt som min rubrik säger. Njut. Njut mer. Och ja det är exakt vad du ser på bilden. Sexleksaker. Men jag hoppas att dom som läser min blogg inte trillar av stolen av att se det. Det är trots allt 2018.. ingen är väl förvånad att folk använder sexleksaker? "MEN DU BEHÖVER INTE VISA UPP DET INFÖR ALLA??" Haha nej.. kanske inte. Men jag gör det iallafall för vet ni vad, jag tycker det är skitkul med sexleksaker. Allt nytt som kommer och alla nya funktioner som finns för alla behov, alla färger och alla former. För det finns verkligen något för alla, om du bara ger det lite tid och letar så kommer du hitta något som passar dig. Och precis som du också läste i början av detta inlägg så är detta inlägg ett samarbete med Luststugan som har ett stort sortiment av olika sexleksaker, kläder och tillbehör. Allt du behöver för en trevlig helg!
 
Och oroa dig inte, paketet är oerhört diskret och avslöjar inte ett dugg vart det kommer ifrån. Mitt kom i en vanlig brun wallpappkartong. Fanns inget spår av att det skulle innehålla sexleksaker och det står inte Luststugan som avsändare heller. Du fått hem paketet snabbt och du har en säker betalning med PayPal eller Payson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: